Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Erotikk / Lyst-lek.no

Lyst-lek.no

Lyst-lekLyst-lek.no er en nettbutikk med erotiske artikler for både han og henne. De legger stor vekt på god kundeservice og som restultat av dette har de klart å etablere seg som en ledende aktør i markedet.

Besøk Lyst & Lek

I nettbutikken finner du et enormt utvalg av leketøy, samt tilbehør som klær og undertøy. De ønsker å tilby et sortiment hvor alle kan finne noe de liker. Er det noe du savner på lyst-lek.no, kan du sende de en henvendelse om dette.

Lyst & Lek tilbyr også Home Party. Artig og lærerikt samtidig som det er sosialt! Hva med en venninnekveld eller et home party til et utdrikningslag? Home Party er i utgangspunktet gratis, med unntak av utdrikningslag og overraskelsesparty som koster henholdsvis 750 kr og 500 kr. Bor du langt fra deres nærmeste konsulent, avtales det også et tillegg for kjørepenger.Lyst-lek nettbutikk

Lyst & Lek har lager i Norge, slik at du unngår å måtte betale toll og andre avgifter.

Nettbutikken har et lyst og fint design. I menyen øverst finner du blant annet praktisk informasjon og kontaktinformasjon. Varesortimentet kan du bla gjennom ved å navigere deg gjennom kategoriene i menyen til venstre.

Annen nyttig info
Legger du inn en bestilling før kl 14 på en arbeidsdag, vil pakken sendes samme dag. Velger du fraktalternativ servicepakke eller postoppkrav, vil du få en e-post med sporingsnr slik at du kan følge pakken fra lageret deres og hele veien til ditt postkontor.

Alle pakker sendes i anonym emballasje, slik at du ikke behøver å bekymre deg for pinlige situasjoner på postkontoret.

Ønsker du å returnere en vare, er ikke det problem så lenge varen fortsatt er i orginalemballasjen som ikke er brutt. Med i pakken ligger det et angreskjema du skal fylle ut og sende sammen med returen. Du behøver ikke kontakte Lyst & lek før du sender returen, men ønsker du en mer diskré returadresse, kan du få det ved å sende de en henvendelse via deres kontaktskjema i nettbutikken.

Fraktprisen avhenger av hvilken fraktmetode du benytter deg av. Bestiller du en liten vare som veier mindre enn 50 gram, koster frakten kun 14 kr. Da har du ingen sporing. Velger du at bestillingen din skal sendes som servicepakke, koster det 96 kr uansett størrelse. Da får du muligheten å spore pakken som er på vei til deg.

  • Frakt fra 14 kr
  • 2-5 dager leveringstid
  • 14 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: Kort, PayPal, bankoverføring og postoppkrav

Besøk Lyst & Lek

Har du erfaringer med nettbutikken Lyst-lek.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar