Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Jewelbox.no

Jewelbox.no

Jewelbox.noJewelbox.no er en helt norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Oslo. Nettbutikken selger smykker fra velkjente varemerker for dame, barn og herre. De har et stort utvalg av moteriktige smykker i ulike priskategorier, og dessuten smykker for alle anledninger. Jewelbox.no ble lansert i 2010 og har på kort tid blitt svært populære. I tillegg til å tilby flotte smykker har også Jewelbox.no masse god info om smykkepleie. Nettbutikken har ofte salg og er en favoritt blant de som ønsker å finne fine gaver til venner og familie.

Besøk Jewelbox.no

Tidsriktige smykker til god pris

Jewelbox.no selger alt av smykker, slik som armbånd, barnesmykker, brudesmykker, festsmykker og dessuten klokker og ringer. De har også et flott utvalg av skjerf og sjal, og ikke minst smykker for menn.

Den norske nettbutikken fører kun orginale varer, slik at alle smykkene fra Jewelbox.no har høy kvalitet. Alle smykker blir pent innpakket, noe som gjør Jewelbox.no perfekte for gavekjøp. Jewelbox nettbutikkJewelbox.no har et unikt sortiment av smykker med spennende design og edelstener. Du får alt fra fasjonable statement-armbånd med vakre swarovski-krystaller for kvinner til moderne herresmykker som er barske og rocka.

Fine produktbilder og nyttig info

Jewelbox.no sine produktsider er svært detaljerte og gir deg alt du trenger om et om smykkekjøp. Du får vite alt om smykkens materiale, om den f.eks. har knallblå swarovski-krystaller, består av champagnerosa glasskrystaller eller er pyntet fargede strass-stener. Kjøpsknappen er lett tilgjengelig og du kan dessuten legge et produkt i en ønskeliste ved å trykke på hjertemerket på produktsiden.

For å finne frem til dine yndlingssmykker kan du bruke nettbutikkens geniale søkefiltre. Du kan f.eks. sortere produktene etter plassering, pris, og søke etter smykker ved å kategorisere dem etter ulike kjente varemerker, inkludert Nora Norway, Cecilie Meli, Astrid og Agnes og mange flere.

Gratis frakt

Det er lurt å gjøre hele smykkeinnkjøpet hos Jewelbox.no. Du får nemlig gratis frakt på alle bestillinger som er over 500 kr. I tillegg får du også 30 dagers åpent kjøp. Som regel er leveringstiden 1-3 dager og du kan betale med enten kort eller faktura. Abonner gjerne på nyhetsbrevet til Jewelbox.no for å få med deg de nyeste smykkeproduktene.

Besøk Jewelbox.no

Har du erfaringer med nettbutikken Jewelbox.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar