Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / LightInTheBox.com

LightInTheBox.com

LightInTheBox.comLightInTheBox er en nettside som har bredt utvalg av varer. Nettbutikken anses som en global bedrift og leverer varer til kunder fra hele verden. Vareutvalget består av et stort utvalg av livsstilsprodukter til svært attraktive priser. Det er særlig tre kategorier av varer som du finner hos LightInTheBox, nemlig små gadgeter, produkter til hjem og hage, og klær.

Besøk Light in the boxLightInTheBox nettbutikk

Enorm vareutvalg til svært gode priser
LightInTheBox har det meste du kan forestille deg, alt fra klær, telefoner, sko, vesker, sportsvarer, smykker, klokker, kule gadgets til mobiltilbehør og masse mer. Hvis du tar en rask titt på varegruppene så vil siden straks skyve ut en ekstra meny med flere underkategorier. F.eks. i «Smykker & klokker» tilbyr LightInTheBox smartklokker, luksusklokker, klokker for par, vintage armbånd, mansjett-armbånd og mye mer. Selv om vareutvalget er utrolig stort så har designerne bak LightInTheBox sin hjemmeside gjort en fantastisk jobb. Alt er oversiktlig og effektiv gjort, slik at du kan finne din favorittprodukt raskt og enkelt.

Svært gode produktsider
Hvis det fantes en pris for beste nettbutikk på internett, så ville kanskje LightInTheBox vinne førsteplassen. Produktsidene er et av de mest detaljerte du noensinne vil oppleve. Du kan sortere f.eks. skjorter i forhold til størrelse, pris, anledning (om du skal f.eks. bruke den til fritid, arbeid, sport, etc), ermelengde, farge, og dessuten mønster! Og dersom det ikke var nok, så kan du sortere varer etter de mest populære, de på salg og de som er helt nye.

Les anmeldelser og få kjøpstips
LightInTheBox lar kundene selv skrive anmeldelser av alle sine varer. Disse kan du lese nederst på produktsiden. I tillegg får du masse nyttig info om bruk av varen og hvordan du velger riktig. F.eks. når det gjelder klær så har LightInTheBox lagt ut god info om hvordan du tar mål av kroppen for å finne riktig størrelse. Dessuten har de også en klesstørrelsestabell som sammenligner europeiske og amerikanske størrelser.

Hvis du vil spare enda mer penger, så er det lurt å laste ned mobilappen til LightInTheBox, da får du nemlig ekstra kontantbonuser. I tillegg er det smart å abonnere på nyhetsbrevet for å få med deg de siste kampanjene og beste salgstilbudene.

Har du erfaringer med nettbutikken LightInTheBox.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Besøk Light in the box

Save

Legg igjen en Kommentar