Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Lensit.no

Lensit.no

Lensit Lensit.no er en linsebutikk på nett med hovedkontor og lager i Haugesund. De spesialiserer seg på orginale linser til lave priser, samtidig som de tilbyr rask levering og en trygg handel.

Besøk Lensit

Lensit.no samarbeider med verdens ledende linseprodusenter, slik at de kan gi deg kvalitet. Med på laget sitt har de en registrert optiker som er deres fagansvarlig. Dette for å forsikre at produktinformasjonen er nøyaktig og riktig til enhver tid.

I nettbutikken kan du få full oversikt over merkene de tre største optikerne i landet fører. Kjekt for deg som alltid har kjøpt linsene hos en optiker. Du kan lete opp dine linser i denne listen og bestille de selv, til en rimeligere penge.Lensit_nettbutikk

De mest vanlige linsene er lagerførte i Haugesund og kan sendes til deg med det samme. Bestiller du linser som ikke er lagerført, blir de sendt direkte til deg fra produsenten.

Hvis du er usikker på hvilke linser du trenger, kan du sjekke din gamle linseeske eller spørre din optiker. For å finne linsetypen i nettbutikken kan du enten søke etter den i søkefeltet eller lete ut i fra hovedkategoriene.

Annen nyttig info
Har du behov for å kontakte Lensit.no kan du enten sende en e-post eller ringe de. Kontaktinformasjonen finner du inne på kundeservicesidene deres.

Det er 18 års aldersgrense for å handle med faktura og 15 års aldersgrense for å handle med kort.

Du behøver ikke registrere en konto hos Lensit.no for å handle, men det kan være svært nyttig da ordrehistorikken blir ivaretatt her og både Lensit og du kan gå tilbake å se om det er behov for det.

Ønsker du å returnere en vare, er ikk det noe problem. Dette forutsetter selvsagt at linseesken er uåpnet og uskadd.

Bestiller du før kl 15.00 en arbeidsdag, blir varen sendt samme dag. Pakken sendes direkte til postkassen din, med mindre den blir for stor, da vil den havne på et postkontor i nærheten.

  • 2-3 dager leveringstid
  • 39 kr i frakt
  • 90 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: Kort og faktura

Besøk Lensit

Har du erfaringer med nettbutikken Lensit.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar