Stylepit.no

stylepitStylepit
Stylepit.no er Nordens største motested for hele familien. Her finner du klær til folk i alle aldre, og kjønn. Stylepit ble lansert i 2012 og har hovedkontor i København, og har tusener av kunder fra over 20 land. Nettbutikken Stylepit.no har vunnet prestisjefylte handelspriser og er E-merket. Stylepit.no har vunnet flere år på rad og stadig flere nordmenn strømmer til Stylepit for å oppdatere garderoben sin og utforske de mange salgskuppene Stylepit.no har.

Besøk Stylepit

Lekre jeans og designer klær
Det er enkelt å handle til hele familien hos Stylepit.no. Her finner du klær for anledninger, slik som fitness, street/basic, fritidsklær, penklær og sportsklær. Hvis du har stort budsjett kan du shoppe varer fra premium-kategorien, og hvis du har mindre budsjett kan du shoppe fra salgssiden. Imidlertid har Stylepit både salg på både premium-merker og vanlige klesmerker, slik at du vil alltid få sjansen til spare penger hos Stylepit. Klær, sko og tilbehør kommer i mange varianter og utvalg, inkludert jeans, sweatshirts, joggebukser, genser, og mye mer. Du kan også velge blant kjente varemerker som Nike, Peak Performance, Esprit, G-Star og Levi’s.

stylepit.no
Sportsklær og utstyr
Stylepit.no har også sin egen sportside dedikert til fitness-entusiaster og sportsfolk. Her kan du kjøpe treningsklær og treningsfottøy til både sommersporter og vintersporter. Sportsiden blir dessuten hele tiden oppdatert med de nyeste sportstrendene, og de selger naturligvis kjente sportsmerker som Puma, Under Armour og Nike.

Enkelt å finne ditt favorittplagg
Til tross for Stylepit.no sitt brede sortimentutvalg er det enkelt å finne frem. Du kan bruke søkefiltre som pris, farge, merkevare, og kategorier. Produktsidene gir deg info om varen er på lager, om nettbutikken har din størrelse og dessuten om varen er på salg. I tillegg til info om du kan bruke rask leveranse og nyttige bruksråd slik som vaskeanvisninger for plagg.

Få nyhetstilbud og bruk ønskelisten
Stylepit.no legger stadig ut nyheter om salg og nye rabatter. Men dersom du vil vite om de før andre, så bør du melde deg på nyhetsbrevet deres. Stylepit.no er også perfekt for å kjøpe gaver. Her kan du lage ønskelister og dessuten kjøpe gavekort som du kan gi bort

 

 

 

Besøk Stylepit

Legg igjen en Kommentar