Platekompaniet.no

PlatekompanietOm Platekompaniet.no
Platekompaniet ble etablert i 1992 i Oslo og har i dag blitt en av Norges største på musikk, film og spill. Forutenom Platekompaniet.no har de 26 butikker spredt utover hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.
Besøk Platekompaniet

Platekompaniet.no er en av Norges største internettbutikker som tilbyr DVD, Blu-ray, CD, vinyl, spill og bøker innenfor de fleste sjangre. I følge nettsiden deres tilbyr de konkurransedyktige priser, god service og lynrask levering fra deres Oslolager.

Nettbutikken har oversiktlig navigasjon. Øverst kan du navigere deg gjennom kategorier som DVD, Blu-ray, CD, Vinyl, Mp3, spill og bøker. Vet du hva du er på jakt etter, kan du benytte deg av søkefeltet.Platekompaniet Nettbutikk

Platekompaniet.no fører alle skandinaviske titler som er tilgjengelig på markedet. Er det noe du ikke finner i nettbutikken, er det nok fordi varen har gått ut av produksjon. Er du usikker kan du selvsagt kontakte dem for å få dette bekreftet.

Annen nyttig info
Bestiller du lagerførte varer, vil varene bli sendt til deg i løpet av 24 timer. Da vil du ha pakken innen få virkedager. Selv om det står inne på produktsiden hvor lang leveringstiden er på bestillingsvarer, er dette ingen fasit. Platekompaniet regner ut et estimat ut i fra den normale leveringstiden leverandøren har. Handler du i forbindelse med høytid eller perioder hvor det er stort trykk, kan leveringstiden bli noe lengere.

Bor du på Svalbard eller Jan Mayen vil mva bli trukket automatisk fra din bestilling. Merk at det ikke er merverdiavgift på bøker.

De fleste bestillingene blir sendt som A-post og er normalt fremme innen 1-3 virkedager. Handler du varer som veier over 2 kg, vil de sende den som en servicepakke som du vil kunne spore. Kontakt kundeservice for å få sporingsnr.

 

 • Fra 1-3 virkedager leveringstid
 • 30 kr i fraktkostnader
 • Betalingsmåter: Kort og faktura
 • Levering til hele Norge

Besøk Platekompaniet

Har du erfaringer med nettbutikken Platekompaniet.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

4 kommentarer

 1. Undertegnede ønsker å etterlyse en vare som ble bestilt 31. 07 2015
  Ordrenummer; W-2811364
  hilsen NK.
  PS Vet ikke om dette er riktig adresse, da det er umulig å finne noe adresser eller telefonnummer.
  Ganske utrolig.

  • Heisann,

   Nettbutikknytt.no er uavhengig av Platekompaniet, vi skriver bare omtaler av norske nettbutikker. Anbefaler deg å kontakte Platekompaniet.no direkte om dette. Du kan klikke på en av knappene i omtalen over, så kommer du til nettbutikken til Platekompaniet. Der tenker jeg du finner en “Kontakt oss” link et eller annet sted :-)

   Mvh
   Line Johansen
   Nettbutikknytt.no

 2. retur 5068107000 avatar

  • Hei Kai,

   Nettbutikknytt.no skriver kun omtaler av nettbutikker, vi har ingen samarbeid med nettbutikkene. Ber deg ta kontakt med Platekompaniet via deres nettside eller gå innom en av deres butikker.

   Mvh
   Line – Nettbutikknytt.no

Legg igjen en Kommentar