Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Klokkekongene.no

Klokkekongene.no

Klokkekongene.noKlokkekongene.no åpnet i 2011 og er i dag svært populær i Norden og er faktisk et av de største nettbutikker for klokkesalg. Dette er også grunnen til at de kan tilby markedets beste klokkepriser, og et enorm utvalg av kvalitetsklokker for både menn og kvinner. Nettbutikkens populæritet har gjort at de fikk premien «Årets nykommer og Årets butikk» i 2014. Klokkekongene.no har gode kjøpsvilkår og tilbyr 3 års garanti og gratis frakt.

Besøk Klokkekongene.no

Klokker i alle prisklasser

Klokkekongene.no selger alle typer klokker fra kjente varemerker. Her kan du kjøpe casio, CalvinKlein, Daniel Wellington, Festina, og Gant-klokker. Og mye mer. Det fine med Klokkekongene.no er at du kan kjøpe alle typer klokker på ét sted. Klokken selges med konkurransedyktige priser, og du kan få enda billigere klokker når nettbutikken har salg – og det har de ofte. Hvis du er på utkikk etter en gave så legger også Klokkekongene.no ut gavetips for ulike høytidsdager og spesielle anledninger. Du kan også bestille gravering på klokken.Klokkekongene nettbutikk

Prismatch og gode søkefiltre

Alle klokker har en prismatch som innebærer at Klokkekongene.no tilbyr gjerne en bedre pris dersom du finner ut at en klokke er billigere et annet sted. Lenken til prismatch-forespørselen ligger ved produktsbeskrivelsen som er gjerne under produktbildet.

Alle klokker har detaljert informasjon, og du får vite alt fra, om klokken har ripe- og støtsikker mineralglass, armbåndsfarge, urtavlefarge, urverk, bredde og dessuten om displayet er analog eller digital. Klokkekongene.no gir deg også gode råd og tips for bruk av klokkene.

Hvis du er på utkikk etter en spesiell type klokke kan du bruke filteret i venstre marg. Der kan du sortere produktutvalget i forhold til varemerke, pris, armbåndstype, ATM og mye mer.

Prismatch

For å kunne benytte prismatch må du gi Klokkekongene.no beskjed om at du har funnet billigere klokke et annet sted. Dette gjør du ved å trykke på «Prismatch» ved produktbeskrivelse. Deretter skal du fylle ut en kontaktskjema og så tar Klokkekongene.no kontakt. Av og til tilbyr nettbutikken lynrask levering for anbefalte produkter, ta gjerne en titt på disse produktene dersom du trenger ei ny klokke raskt til deg selv eller kanskje som gave til venner eller familie.

Besøk Klokkekongene.no

Har du erfaringer med nettbutikken Klokkekongene.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar