Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Lenson.no

Lenson.no

LensonLenson.no er en nettbutikk med produkter og tjenester innenfor øye- og synshelse, samt sminkeprodukter. Lenson er norsk og ble etablert i 2006. De tilbyr produkter fra kjentemerker som Ciba Vision, Johnson & Johnson og Alcon med pleieprodukter.

Besøk Lenson

Lenson.no har ansatte med optikerkompetanse som sikrer at du får tilstrekkelig og rett informasjon om produktene, samt at produktene håndteres på riktig måte før de sendes til deg.

Usikker hvordan du bestiller linser på nett? Ingen problem. Ut i fra resepten du fikk fra optikeren, finner du all informasjon du trenger for å bestille linsene selv. Når du har funnet riktig produkt, angir du linsestyrke. Når varene er lagt i handlekurven, kan du gå til kassen å fullføre kjøpet.Lenson nettbutikk

Bestiller du før kl 14.00 på en arbeidsdag, vil pakken bli sendt samme dag.

Som ny kunde hos Lenson.no mottar du 100 kr i gavekort som du kan bruke ved bestilling.

Hvis du ønsker, kan du få en abonnementsordning på linser. Da sendes de kontinuerlig hjem til deg i følge det intervallet du ønsker. Svært nyttig for deg som kun bruker en bestemt type linse og bruker dem ofte. Lenson.no sender deg de nye linsene litt tidligere, i tilfelle postgangen skulle være noe forsinket. På denne måten står du aldri uten linser.

Annen nyttig info
Leveringstiden varierer. Bestiller du linser eller sminke er leveringstiden 1-3 dager, briller 5-10 dager og solbriller 3-5 dager.

Lenson.no benytter seg av Posten ved utsendelse av linser og sminke. Dette blir levert rett i postkassen din. Er pakken for stor for postkassen må den hentes på et postkontor. For å sende briller og solbriller, benyttes Bring og da må alltid pakken hentes på et postkontor.

Finner du ikke svar på det du lurer på inne på deres kundeservicesider, kan du enten sende de en e-post eller kontakte dem på telefon.

Ønsker du å returnere en vare må du først kontakte kundeservice vedrørende dette. Varen må være uåpnet og hel i orginalforpakning.

  • 1-10 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: Kort og faktura
  • 90 dageers returrett
  • Gratis retur

Besøk Lenson

Har du erfaringer med nettbutikken Lenson.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar