CDON.com

CDON nettbutikkOm CDON.com
CDON.com ble etablert i 1999 og er nordens største underholdningsbutikk på nett. De tilbyr det meste av musikk, filmer, spill, bøker og hjemmeelektronikk. Du kan kjøpe CD-plater og nedlastinger som kan prøvelyttes og du kan både kjøpe og leie DVD-filmer. For få år siden lanserte de også utleie av såkalt bredbåndsfilm. CDON.com er en del av CDON Group. Inn i denne gruppen finner du andre nettbutikker som Heppo.no, Lekmer.no, Gymgrossisten.com, Bodystore.com og Tretti.no.

Besøk CDON

CDON.com har over en million nedlastbare produkter, hundretusenvis av CD-plater, flere tusen spill, leker, DVD-filmer som kan enten kjøpes eller leies. Sortimentet deres vokser stadig og i det siste har de utvidet med blant annet klær, sko, hus & hageprodukter og mobiltelefoni.

Nettbutikken er i og for seg lett å finne frem i og er delt i naturlige kategorier. Skulle du derimot slite med å finne i jungelen av titler, kan du bruke søkefeltet som befinner seg øverst på siden. Straks du taster inn søkeordet, kommer forslagene sortert etter kategorier.CDON Nettbutikk

Hos CDON.com kan du forhåndsbestille produkter som enda ikke har kommet til lager. På denne måten kan du sikre deg en vare som kanskje forventes å bli utsolgt ganske fort. Dette gjøres ved å trykke på den sorte reserveknappen som er inne på produktsiden. Du betaler på forhånd og varen sendes til deg så fort den kommer til lager.

CDON.com har mange gode tilbud til enhver tid. Når vi besøkte siden oppdaget vi linkene «Aktuelle rabattkoder» og «Smarte Deals». Førstnevnte leder oss til en oversikt over aktuelle rabattkoder man kan bruke i kassen. Sistnevnte gir tilbud på kjente merkevarer. Her finner man alt fra klær og kjøkkenelektronikk til klokker og vesker til reduserte priser.

Annen nyttig info

Står det at en vare er midlertidig utsolgt, betyr det at det at de vil få varen inn igjen. Eksakt dato er vanskelig å si da dette er forskjellig fra leverandør til leverandør, men du får muligheten å overvåke produktet. Da vil du få en e-post så fort varen har kommet til lager igjen.

CDON.com opererer med fraktklasser og det avhenger av hvilke(t) produkt du kjøper. Inne på hvert produkt får du opplyst hvilken fraktklasse og da fraktpris som gjelder.

 • Fraktpris fra 29 kr
 • Leveringstid 1-3 dager (lagerførte varer)
 • 14 dagers angrerett
 • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk CDON

Har du erfaringer med CDON.com som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

4 kommentarer

 1. Har handla hos cdon i mange år og har ikke noe å utsette der nei

 2. Har fått feillevering, men kundeservice svarer ikkje når eg prøver å ta kontakt. Det er sendt 5 henvendelser/purringar, men det er heikt taust frå firmaet.

 3. Er helt elendig service og support. Samt så driver de med ansvarsfraskrivelse ved å skyve ansvaret over til produsenten når det er dem som har solgt meg varen for under 3 mnd siden. Større bedritent selskap skal man lete lenge etter å finne.

  Det er teknisk umulig å komme i kontakt med riktig person innenfor cdon.

  Håper noen gidder å ddosse dritten ut av møkka demmes :)

Legg igjen en Kommentar