Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / BliVakker.no

BliVakker.no

Blivakker LogoOm BliVakker.no
BliVakker.no er Norges største nettbutikk for hår-, hud-, sminke- og parfymeprodukter. De har kjente merkenavn som TIGI, Joico, Redken, KMS, Bare Escentuals, Decléor, MD Formulations m.fl.

Besøk BliVakker

Til sammen har de over 150 forskjellige merkevarer, som skal dekke de fleste behov. Mange tenker nok at en slik nettbutikk kun selger produkter til henne, men de har faktisk et godt utvalg av produkter til han også. Endelig kan gutta også skaffe seg kvalitetsrike skjønnhetsprodukter!

BliVakker.no kjøper varene inn direkte fra autoriserte distributører i Europa. På denne måten unngår de fordyrende mellomledd på produktet og kan tilby en konkurransedyktig pris til sluttbruker.

Nettbutikken er bygd opp slik at du kan handle i kategoriene hårpleie, hudpleie, sminke osv eller sortert på merkenavnene. Sistnevnte er en nyttig funksjon for deg som er «merkelojal».BliVakker nettbutikk

Annen nyttig info
Mange av de store nettbutikkene for skjønnhet ligger ofte i utlandet. BliVakker.no holder til i Norge nær Kristiansand, så du trenger derfor ikke bekymre deg for tollgebyrer.

BliVakker tilbyr ikke fakturaløsning, men du kan velge å bruke forskuddsbetaling. Dette går ut på at du legger inn bestillingen og får tilsendt betalingsinformasjon på e-post. Du har da 7 dager på å utføre betalingen. En fin måte å sikre deg dine varer, selv om det er flere dager til lønning.

Du kan også velge såkalt EasyPayment. Første gangne du handler hos BliVakker kan du velge å la all kortinformasjon bli lagret på en sikker måte hos Netaxept. På denne måten slipper du å fylle inn all kortinformasjon hver gang du handler. Alt du trenger å oppgi er CVV/CVC koden.

Du har alltid 14 dagers angrerett hos BliVakker, forutsett at du returnerer varen i samme tilstand som den var ved mottak. Vær oppmerksom på at du ikke kan returnere varer hvor forseglingen er brutt.

 • Fri frakt
 • Leveringstid
 • Lager i Norge
 • 14 dagers angrerett
 • Betalingsmåter: Kort og forskuddsbetaling

Besøk BliVakker

Har du erfaringer med BliVakker som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

3 kommentarer

 1. har dere gavekort?

 2. Jeg er super fornøyd med BliVakker.no!
  – Leverer alltid til rett tid, og GODE priser!
  – Fri frakt, er jo alltid kjekt!

Legg igjen en Kommentar