Ellos.no

EllosOm Ellos.no
Ellos ble etablert så tidlig som i 1947 i Sverige av Olle Blomqvist. På slutten av 60-tallet rundet omsetningen hele 100 millioner kroner og på starten av 80-tallet fikk vi Ellos hit til Norge. Nettbutikken til Ellos var tidlig ute og ble lansert allerede i 1996.

Besøk Ellos

Ellos.no er en stor nettbutikk med klær, sko og tilbehør for både han, henne og barna. I tillegg har de et bredt sortiment for hjemmet og produkter innen elektronikk, film & spill og skjønnhet & helse.

Alle nye kunder får 50% rabatt på den dyreste varen og fri frakt! Du finner tilbudet her.Ellos Nettbutikk

Nettbutikken har enkel deign og oppbygging. Det er lett å finne frem til de produktene man er på jakt etter. På produktsidene kan du lese produktbeskrivelse, se anmeldelser andre kunder har gjort og få forslag til andre produkter som kan passe til.

Er du usikker på om du vil kjøpe et produkt, kan du legge det til ønskelisten din og spare det til en senere anledning.

Ellos Premium
Handler du ofte hos Ellos.no er det smart å bli Ellos Premium medlem. For 165 kr kan du handle fraktfritt i 12 måneder og dessuten få tilgang på spesielle kampanjer, konkurranser og tilbud før alle andre. Du vil også få varene levert raskere og forlenget angrerett som Premium medlem.

Annen nyttig info
Bestillingen din hentes på det utleveringsstedet du valgte ved bestilling. Du vil alltid motta SMS eller hentelapp når pakken din er klar til henting. Er det en mindre pakke kan den sendes direkte hjem i postkassen din.

Frakten koster 49 kr. Mot et tillegg på 20 kr kan du få varene dine levert raskere. Ønsker du å få varene levert rett hjem på døra er det også mulig. For 95 kr ekstra kommer speditøren hjem til deg med pakken.

Ellos.no har en svært utfyllende og informerende kundeservicedel i nettbutikken. Der får du svar på det meste en kan lure på i forbindelse med varer, bestiling, faktura, rabatter, returer m.m.

 • 14 dagers angrerett
 • 49 kr i frakt (fri frakt til nye kunder)
 • 7-10 dager leveringstid
 • Betalingsmåter: Kort, faktura, konto og postoppkrav

Besøk Ellos

Har du erfaringer med nettbutikken Ellos.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

3 kommentarer

 1. Har handlet på Ellos mange ganger og jeg er alltid fornøyd :))

 2. Vennligst stryk meg fra Ellos kundeliste.
  Knr. 198314-2892

  Hilsen B
  Erit Risberg

  • Hei Berit.

   Nettbutikknytt.no er en uavhengig side som skriver omtaler av nettbutikker i inn og utland, vi kan dessverre ikke melde deg av kundelisten til Ellos. Ber deg ta kontakt med Ellos sin kundeservice på Ellos.no.

Legg igjen en Kommentar