Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Foto & video / Galleryjensen.com

Galleryjensen.com

Galleryjensen.com nettbutikkGalleryjensen.com er en norsk nettbutikk eid av Gallery Jensen AS. Det er et fotogalleri i Bø i Vesterålen som selger foto, malerier og smarte opphengssystemer for bilder.

De har lager og utstilling i Bø i Vesterålen, men du kan også kjøpe produktene deres i nettbutikken. Du kan velge mellom et enormt utvalg av kvaliteter og rammer.

Besøk GalleryJensen

Nettbutikken har et friskt design med sjøgrønne elementer som gjør seg bra mot det hvite og mørkegrå. Galleryjensen.com selger også til utlandet og har også derfor engelsk som språkvalg.

Hovedmenyen er enkel og navigere seg gjennom. Du kan se malerier og foto, men du kan også lese om fotografene/kunstnerne som står bak. Hovedmenyen har også naturlige underkategorier, slik at det er enklere for brukeren å finne frem til et spesielt produkt.

I tillegg til bilder, selger de også skulpturer under kategorien Kunst. Dette er bronsestatuer som er håndlaget i Kongo.Galleryjensen.com nettbutikk

Hos Galleryjensen.com kan du også få dine egne bilder printet ut i mange forskjellige kvaliteter og innramminger. De produserer også malerier på bestillinger, så hvis du har et spesielt foto du ønsker å få malt, kan du ta kontakt med dem.

Annen nyttig info

I kassen kan du betale med kort eller PayPal-konto via PayPal. Selv om du ikke har PayPal-konto, kan du betale med vanlig bankkort via betalingsløsningen til PayPal.

Du kan opprette egen kundekonto før du bestiller, slik at du kan se ordrehistorikken. Du kan også lagre produkter i en ønskeliste som du kan dele på sosiale medier.

Alle priser er norske og inklusive merverdiavgift, så du behøver ikke bekymre deg for toll eller noen ekstra avgifter.
Ønsker du å ta kontakt med Galleryjensen.com er de tilgjengelig både via telefon, e-post og på Facebooksiden deres.

  • Bestillinger sendes enten med A-post eller servicepakke
  • Det er fast frakt på 100 kr
  • 14 dagers angrerett
  • Reklamsjonsrett etter norsk lov
Besøk GalleryJensen

Har du erfaringer fra nettbutikken Galleryjensen.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar