Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Alphageek.no

Alphageek.no

alphageek.noAlphageek ble først startet som en blogg i 2007 i Sverige. Det startet med en enkel interesse for morsomme gadgets som de testet på seg selv og som de så skrev om på bloggen sin. Senere kom ideen om en egen nettbutikk med gadgets.

 

Besøk AlphaGeek

Nettbutikken har lager og hovedkontor i Helsingborg i Sverige. Men du behøver ikke tenke på ekstra toll og moms når du handler hos Alphageek, de har et lager i Norge.

Selskapet som eier nettbutikken har drevet med netthandel siden 2003, så man kan trygt si at de har lang erfaring.

Alphageek.no selger kun lisensierte orginale gadgets, så hvis du kjøper produkter fra Nintendo, Pac Man, etc. er det kjøpt inn direkte fra varemerkeinnhaverne.Alfageek-nettbutikk

Nettbutikken er oversiktlig og grei å navigere seg rundt i. Øverst finner du en meny med flere hovedkategorier. Helt til venstre i menyen finner du en svært nyttig gavekategori. Her kan du finne gaver til ulike anledninger som jul, farsdag, bryllup eller valentinsdagen. Videre er det også delt opp slik at man kan finne gaver som passer mor, far, barn eller kjæresten. Om du holder musepekeren over en av hovedkategoriene vil du få mange og gode valgmuligheter. I tillegg får du se bestselgeren og en nyhet i hver hovedkategori.

Annen info

  • 3-6 dagers leveringtid
  • 49 kr frakt
  • Betalingsmetoder: kort, faktura og delkonto.
  • 30 dager returrett

Hvis du ønsker å returnere en vare eller to er ikke det noe problem. Angreretten er hele 30 dager og du finner returadressen på kundeservicesidene deres. Vær oppmerksom på at du ikke kan returnere godteri eller varer som er brukt eller hvor emballasjen er brutt. Dette er normal praksis i mange nettbutikker.

Besøk AlphaGeek

Har du erfaringer med nettbutikken AlphaGeek.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar