YourLenses.no

YourLenses-logoYourLenses.no er en nettbutikk som selger linser fra kjente produsenter, slik som CIBA, Vision, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, og mange flere. Nettbutikken YourLenses.no ble lansert i 2004 og tilbyr linser til svært gunstige priser og har rask leveringstid. Hjemmesiden til YourLenses er også fylt med god informasjon angående linsebruk. I tillegg har nettbutikken en stilren design med smarte snarveier og søkerfunksjoner, slik at du kan rask finne linsene du trenger.

Besøk YourLenses.no

YourLenses.no har et stort sortiment av ulike linser. De tilbyr alt fra døgnet-rundt linser, endagslinser, månedslinser, progressive linser, samt ukeslinser og fargede linser. I venstre marg på nettsiden ligger det snarveier til ulike linsekategorier og dessuten en snarvei som heter «Velg dine linser her!» som har forhåndsvalgte linsepakker. Her kan du klikke på ulike linsemerker som kategorisert etter antall pakker– en svært enkelt og rask måte å bestille linser på.YourLenses nettbutikk

I tillegg kan du også trykke på ulike linseprodusenter i samme marg for å få opp alle linseprodukter for valgt produsent. Trykker du videre på produktene så får du også detaljerte spesifikasjoner om de ulike linsene. Alle produktbeskrivelser av linsepakkene inneholder info som styrkeintervallet, bæretid, materiale, og væskeinnhold. Dessuten kan du også til høyre for produktbildet lese om hvordan linsen føles og hvem den er egnet for.

YourLenses.no gjør også linsekjøpet svært enkelt, for under produktbeskrivelsen kan du legge inn antall pakker, verdier for styrke, basiskurve og diameter – og når du er klar kan du gå til kassen og bestille linsene.

Annen nyttig info
YourLenses.no har også en liste over optikkjedenes merker. Ettersom mange i optikkbransjen selger produsentenes linser under egne varemerker, kan det bli vanskelig å finne dem igjen på nettet. YourLenses.no har laget en liste med optikerkjedens merke og hva produsenten sitt merke er, slik at du kan finne de riktige linsene raskt og enkelt.

Nettbutikken YourLenses.no er for både nye og erfarne linsebrukere. Derfor har de lagt inn en nyttig ofte stilte spørsmål side som gir deg god info om hva du trenger før bestiller linser og andre vanlige spørsmål knyttet til linsebruk, slik som hva som er forskjellen mellom endagslinser og 24 timers linser.

Har du erfaringer med nettbutikken YourLenses.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Besøk YourLenses.no

 

Legg igjen en Kommentar