Shopping4net.com

Shopping4net_logo Shopping4net.com er en nettbutikk som har et variert utvalg av produkter. Nettbutikken vokste frem av kontaktlinsebutikken Lenses4net, som ble etablert i 1999.

Besøk Shopping4net

I nettbutikkens sortiment finner du varer under kategorier som skjønnhet, helsekost, kosttilskudd, kontaktlinser samt skrivertilbehør. Nettbutikken kan anses som en diger nettbutikkportal, hvor du kan kjøpe vidt forskjellige varer i samme handlevogn og betaler i en og samme kasse. Shopping4net.com er en voksende e-handelsportal og vil komme med flere produktkategorier i fremtiden.

I hver produktavdeling så finner du et stort vareutvalg. For eksempel i avdelingen parfyme & skjønnhet så finner du parfyme, og hudpleieprodukter fra en rekke velkjente merker, inkludert Hugo Boss, Gucci og Armani. I tillegg så finner du innenfor hver avdeling unike spesialtilbud og prisgunstige kampanjer.Shopping4net_nettbutikk

Shopping4net.com lagerfører alle volumprodukter noe som innebærer at leveringstiden blir kort. Men ettersom noen av produktene kommer fra leverandører i Europa så kan enkelte varer ta lengre tid. Men Shopping4net.com streber etter å levere varene dine innen 3-4 arbeidsdager.

Det er enkelt å handle på nettbutikken. Alle varer fra de ulike avdelingene kommer i samme handlevogn. I løpet av besøket ditt på nettbutikken kan du når som helst legge til eller fjerne produkter fra handlevognen, og handlevognen er alltid tilgjengelig i margen til høyre. For å gjennomføre et kjøp så må du registere deg som kunde, og ved avsluttet kjøp mottar du en ordrebekreftelse på e-post. For å søke etter spesifikke produkter kan du benytte deg av nettbutikkens søkefunksjon øverst til høyre på siden.

Annen nyttig info
Produktene hos Shopping4net.com selges til konkurransedyktige priser og oppdateres kontinuerlig. I tillegg er prisen oppgitt med moms i lokal valuta. Du kan betale for varene med faktura eller betalingskort/kredittkort. Dersom du betaler med faktura vil du få den tilsendt sammen med levering av varene dine. Ved kjøp over 499 kr så vil du få fri frakt, og bestillinger før kl. 15 blir som regel sendt på samme dag. Dersom du har spørsmål om Shopping4net.com så har nettbutikken en FAQ side med svar på ofte stilte spørsmål. Leveransen vil bli sendt med posten, men avhengig av varenes størrelse så vil du måtte enten hente dem på din nærmeste postkontor eller så får du varene hjem i posten.

Besøk Shopping4net

Har du erfaringer med nettbutikken Shopping4net.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar