Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / LensWay.no

LensWay.no

LenswayLensWay er Europas største nettbutikk med kontaktlinser og briller. De startet å selge linser på nett allerede i begynnelsen av 2000 og har siden den gang strebet etter å vise at kvalitet ikke behøver å koste altfor mye.

Besøk LensWay

Nettbutikken er oversiktlig og du navigerer deg i den øverste menyen. Holder du musen over «Linser» vil du kunne lete opp linser enten via kategoriene eller en alfabetisk liste. Inne på produktsiden får du godt med informasjon om produktet, enten det er hvilken produsent eller hvilke styrker de leveres med.

Når du har funnet ditt linsemerke skal du fylle ut styrke, basiskurve, diameter og antall esker. Legg dette i handlekurven og gå til kassen for å fullføre kjøpet. Enkelt og greit.Lensway nettbutikk

Er du usikker på hvilken styrke du har på dine gamle linser, skal det enten stå på linseboksen du allerede har. Du kan også kontakte din optiker for å få denne informasjonen.

LensWay samarbeider med Memira som utfører øyelaserbehandling. Memira er en gammel traver i bransjen og har mer enn 400 000 behandlinger bak seg, noe som gjør at de er et trygt valg for deg. Benytter du deg av Memira, får du 2000 kr tilbakebetalt av LensWay etter utført behandling.

Annen nyttig info
Du kan bestille linser eller briller på hele fem ulike måter: internett, telefon, e-post faks eller post.

Har du bestilt linser hos LensWay tidligere og har behov for nye linser igjen, kan du enkelt og greit logge inn på kundekontoen din og gjenta din forrige bestilling.

Når du har lagt inn en bestilling og lurer på hvor lang tid det tar før du får de, kan du logge inn og sjekke «anslått leveringsdato».

95% av alle bestillinger sendes innen 24 timer. På den måten får du linsene dine innen få virkedager.

70% av alle linsebestillinger sendes som A-post direkte hjem i postkassen din. Dette avhenger av at pakken ikke er for stor for postkassen din, noe som bestemmes av Posten. Er den for stor, vil du få hentemelding og kan hente pakken på ditt nærmeste postkontor.

Kontakt LensWay før du sender en vare i retur. Du når de både på telefon og e-post. LensWay dekker returkostnaden. Du kan laste ned og printe ut en returseddel fra deres kundeservicesider.

  • 2-3 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: Kort og faktura
  • 3 månders angrerett

Besøk LensWay

Har du erfaringer med nettbutikken LensWay.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar