Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Lectinect.no

Lectinect.no

logo-lectinectLectinect er en bedrift fra Bergen som både utvikler og selger ulike kosttilskudd. Fra nettsiden Lectinects.no kan du kjøpe kosttilskudd som er laget av kontrollerte og trygge råvarer. Bedriften ble grunnlagt i 2000, hvor blant Professor Ian F. Pryme var en av grunnleggerne. Alle av Lectinect sine produkter blir grundig kvalitetssjekket, og er hovedsaklig basert på lektiner. Kosttilskuddsproduktene er rettet mot viktige områder som mage, immunforsvar, hjerte, ledd og benbygning. Nettbutikken Lectinect.no var et av Norges første nettbutikker som ble sertifisert av Trygg E-handel. Dette sikrer kundene at de handler hos et seriøst og trygt firma.

Besøk Lectinect.noLectinect-nettbutikk

Nettbutikken Lectinect.no fører kosttilskuddsprodukter som kan styrke immunforsvaret og behandle ulike helsetilstander. Produktene er rettet mot personer i Norge og har blant annet produktene Lectinect D-vitamin og Lectinect Ledd som motvirker stive ledd og styrker benbygningen. Alle produktene har en utførlig produktbeskrivelse og kan bestilles via nettsiden. Produktene blir sendt med post og vanlig norsk kjøpslov gjelder. Produktutvalget hos Lectinect.no er svært spesialisert og ikke så stort. Men til gjengjeld så kan du lese om forskningen og teknologien bak produktene, og dessuten uttalelser fra kunder som har brukt Lectinect-produkter.

Det som trolig skiller Lectinect.no fra andre kosttilskuddssider er den grundige informasjonen som er tilgjengelig for hvert eneste produkt på nettsiden. Her får du lenker til infoartikler om forskningen bak lektinene som brukes i Lectinect sine produkter. Nettsiden har til og med lagt ut en referanseliste som du kan bruke for å kryssjekke informasjonen på Lectinect.no. På forsiden har de også en informasjonsfilm om produktet Lectinect Mage, som gir deg en detaljert innføring i hvordan Lectinect-produktet fungerer.

Annen nyttig info
Per dags dato så er det bare mulig å betale for Lectinect-produktene med faktura. Bestillingen gjør du på selve siden. Hvert produkt har et bestillingsskjema som du må fylle ut. Nederst på samme skjema finner du også en lenke til vilkårene for kjøpet. Norsk kjøpslov med vilkår for betaling og levering gjelder for alle Lectinect sine kosttilskuddsprodukter. Lectinect er også på Facebook og du kan også melde deg på nettsidens nyhetsbrev for å få gode tilbud og mer info om Lectinect sine produkter.

Besøk Lectinect.no

Har du erfaringer med nettbutikken Lectinect.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar