Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / S-X / Sportamore.no

Sportamore.no

sportamore-logoSportamore.no er en av nordens nyeste sportsbutikker med over 1 million kunder. Nettbutikken ble etablert i 2010 og ble startet først i Sverige. Grunnleggerne av nettbutikken er Johan Ryding, Joakim Friedman og Jan Friedman. Sportamore sitt mål er å tilby markedets beste produktutvalg og dessuten beste tenkbare kundeservice.

Besøk Sportamore

Hovedideen bak virksomheten er at uten fysiske butikker kan sportamore.no fokusere mer på sine nettbaserte tjenester og dermed tilby svært god kvalitet til sine kunder.

På Sportamore.no sine sider finner du klær og utstyr for sportsaktiviteter. Virksomheten fører kjente merkevarer som Adidas, Puma, Nike, Asics og mange flere. For å handle på nettsiden klikker du enkelt på en av kategoriene sport, utstyr, klær,sko og merker. Da vil du få opp ytterligere produkter innenfor disse kategoriene. Videre klikker du på ønsket produkt sportamore-nettbutikksom vil føre til at produktsiden dukker opp. På produktsiden ser du lignende varer i tillegg til produktprisen, ulike utførelser samt flere detaljbilder av produktet. For å kjøpe klikker du ganske enkelt på kjøp etter å valgt en størrelse av produktet. Leveringstiden står på produktsiden og du kan fortsette å handle eller sjekke ut og betale. Når du kommer til kassen kan du velge betalingsmetode som blant annet inkluderer kortbetaling slik som mastercard og visa, men også fakturabetaling. Betalingsmetodene er sikre og trygge. Det er dessuten fri frakt, fri retur og åpent kjøp i 30 dager på varer fra sportamore.no.

Annen nyttig info
Som nevnt er det fri retur på varer fra sportamore.no, men for at dette skal gjelde må du klistre på returseddelen på samme emballasje som varen ble levert i.

Sportamore tilbyr noe som heter prisløfte, dette går ut på at dersom du klarer å finne en lignende vare innen 7 dager fra da du kjøpte varen hos sportamore.no, så vil sportamore betale differansen mellom deres pris og den lavere prisen du fant.

Dersom du lurer på noe så har også sportamore åpent kundeservice per telefon. Telefontidene er fra kl. 9 til kl.17, og ellers kan du kontakte sportamore per e-post. For å følge med på sportamore sine siste produktlanseringer og ulike tilbudskampanjer kan du følge med på nettbutikkens facebookside.

Besøk Sportamore

Har du erfaringer med nettbutikken Sportamore.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar