Hjem / Merker / Acqua Limone

Acqua Limone

Se Aqcua Limone hos Nelly.com
Aqua-Limone-model

Foto fra Nelly.com

Acqua Limone er et klesmerke for både menn og kvinner, og ble grunnlagt i 1979. De første plaggene fra merket var klassisk collage og t-skjorter laget av den fineste bomullen hos de beste produsentene i Italia. Merket oser av kvalitet, fra en enkel søm til det komplette produktet. Innsiden av plaggene får like mye oppmerksomhet som utsiden. Merket jobber utelukkende med høy kvalitet og økologiske verdier.

Kjerneverdiene er kvalitet, følelse, image og design. Selv om plaggene er stilig og moderne, er ikke Acqua Limone et motemerke. Når et produkt blir født inn i sortimentet, er det ikke bare et spørsmål om å designe noe som kommer til å selge. Det er også et spørsmål om å følge arven fra tidligere kolleksjoner når det kommer til farge, design og kvalitet. Kvaliteten handler ikke bare om materialet i seg selv, men også om respekt for materialets egenskaper, og hvordan det ferdige produktet blir verdsatt av de som produktet er laget til: kundene. Jo lengre produktene varer, jo sjeldnere må en kjøpe klær. Dette sparer både miljøet og er økonomisk, noe Acqua Limone har hatt fokus på i mange år. Når kunder enda bruker plagg fra merket de kjøpte for 10 og 20 år siden, har de uten tvil fullført kriteriene for kvalitet.

Plaggene til Acqua Limone er designet for fritid, når en trener, er på ferie eller bare vil føle seg bra. Merket legger innsats i at deres produkter skal gjøre livet enklere. Et eksempel er kredittkort/nøkkelkort lommen i hver topp fra merket; perfekt når en går til standen, eller ønsker å ta med nøkkelen til hotellet og noen kontanter. Produktene er designet slik at de kan kombineres med hverandre, en kan velge fritt.

Kunder av Acqua Limone er alle de med høy krav til livet – menn og kvinner, unge og eldre. De som er lei av forbruk, som anerkjenner verdien av tjente penger og som kjøper for å beholde og ta vare på de har.

Se Aqcua Limone hos Nelly.com

 

Legg igjen en Kommentar