Smaafisk.no

SmåfiskNettbutikken Småfisk ble etablert i 2015 og er eid og drevet av leketøysbutikken Småfisk i Bø i Vesterålen. De fører både moderne og klassiske leker av god kvalitet og har et ønske om å bli Nord Norges favorittlekebutikk.Småfisk Nettbutikk

Besøk Småfisk

Forsiden har flotte bannere som fokuserer på nyheter, åpningstider og fraktpriser. Nettbutikken er oversiktlig med hovedmeny øverst og undermenyer som dukker opp på hver underkategori.

Øverst finner du linker til blant annet kundeservice, kontaktinformasjon og blogg.  Her kan man som kunde også logge inn på egen kundekonto.

Videre nedover har nettbutikken et utvalgt av produkter og merkevareloger på forsiden. Man kan også scrolle helt ned og like Facebooksiden og følge de på Instagram.

Produktsiden har fine bilder, god beskrivelse og mulighet for kunder å skrive omtale. Man kan også dele produktet i sosiale medier.

Hvis du ønsker å ta kontakt med Småfisk med f.eks. produktspørsmål eller leveringsspørsmål, har du flere valgmuligheter. Du kan kontakte via e-post, legge igjen n beskjed nederst i boksen til høyre eller kontakte de på Facebooksiden deres. De får stjerne i boka for det!

På deres Kundeservice-side har de god informasjon om bestillingsprosessen, utsolgt-situasjoner, prisinformasjon, betaling, retur, angrerett og reklamasjon. Det hele får kundene til å føle seg enda tryggere når de skal handle hos Småfisk.

Annen info
Fast frakt 69 kr
Gratis frakt når du bestiller for over 999 kr
Betaling via Klarna Checkout
Levering kun 1-2 dager etter bestilling
Leverer kun til Norge, inkl. Jan Mayen og Svalbard
30 dagers angrerett

For kunder i Bø i Vesterålen eller i nærheten, kan man kjøpe varene på nett og hente de selv i nettbutikken. Da sparer man frakten.

Ønsker du å returnere en vare, er ikke det noe problem. Alt du behøver å huske på er å legge ved ditt navn i returen, slik at de vet hvem pakken er fra. Du betaler selv returportoen.

Har du erfaringer med nettbutikken Småfisk som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Besøk Småfisk

Legg igjen en Kommentar