Sparmax.no

sparmax-logoSparmax.no er en nettbutikk som selger for det meste baderomsløsninger. Virksomheten har over 35 år med erfaring og solgt sine produkter i over 20 år i Skandinavia. Sparmax.no er et norsk selskap som ble grunnlagt sommeren 2005 og har avdelinger over hele Norden. Hovedkontoret ligger på Østlandet i Hønefoss. I tillegg til nettbutikken har virksomheten fysiske butikker flere steder i landet, inkludert Tromsø, Fredrikstad, Larvik og Kristiansand.

Besøk Sparmax

På sparmax.no sine nettsider finner du et stort utvalg av bad og velære relaterte produkter, slik som varer for baderommet, hage og uteområde, samt produkter innenfor økonomisk oppvarming. Det er enkelt å handle hos Sparmax.no. For å finne ønsket vare kan du bla i kategoriene i menyen til venstre på nettsiden. Sparmax sine produkter er gjerne komplette løsninger, dette innbærer at du ikke trenger å velge noe tilbehør ettersom alle løsningene er 100% komplette. Inne på hver produktside finner du utførlig informasjon om størrelser, dimensjoner, og andre tekniske spesifikasjoner. Under produktinformasjonen kan du fylle ut personopplysninger for kjøpet og dessuten velge betalingsform.sparmax_nettbutikk

Ved å handle hos sparmax.no så slipper du å måtte bruke tid på å lete etter tilbehør, ettersom alle detaljene er klare for å installeres, helt ned til minste detalj som kran,rør og munnstykke. Produktene hos sparmax.no selges også til konkurransedyktige priser. Videre er alle priser som er oppgitt for produktene priser for komplette løsninger. Du kan også bestille varer per telefon eller besøke sparmax sine fysiske butikker og kjøpe varen din der. I tillegg til å selge komplette pakkeløsninger så tilbyr også sparmax.no oppussingstjenester.

Annen nyttig info
Varene fra sparmax.no leveres uten fraktkostnader til deg. Varene blir fraktet gratis i hele Norge og skjer gjerne med bil med en leveringstid på 2-5 dager. Det er også mulig for ekspressfrakt som vil ta en dag før den kommer til deg. Ekspresslevering er ikke gratis og prisen for denne tjenesten finner du på nettsiden.

Varen din er også transportforsikret slik at dersom noe skjer varen din så vil sparmax sørge for at en ny vare blir sendt ut. Betalingsmetodene er mange og inkluderer de vanlige løsningene som betalingskort og kredittkort, men også delbetaling og utsattbetaling.

Besøk Sparmax

Har du erfaringer med nettbutikken Sparmax.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar