Skopunkten.no

SkopunktenOm Skopunkten.no
Skopunkten.no eller PutFeetFirst.com som er adressen til nettbutikken er et samlingspunkt av sko fra blant annet Skopunkten og DinSko. Målet er at det skal være lett å finne sko du liker. Og det er det absolutt, de har et enormt utvalg i nettbutikken og du finner garantert noen sko du liker.

Besøk Skopunkten

Skopunkten.no er eid av NilsonGroup som ble etablert så tidlig som i 1955. Grunnleggeren Rolf Nilsson startet et lite firma i Sverige. Over 50 år senere er NilsonGroup Skandinavias største skokonsern med butikkonseptene DinSko, Skopunkten, Nilson Shoes, Jerns og Radical Sports, samt franchisebaserte Ecco Stores.

Bedriftskulturen deres bygges på fire kjerneverdier: kunden, enkelhet, nytenkende og tillit. De er i tillegg svært opptatt av kvalitet og ønsker å tilby sko som holder.Skopunkten Nettbutikk

Nettbutikken er delt inn i tre hovedkategorier: «Dame», «Herre» og «Gutt & Pike». Underkategoriene er naturlige og det er lett å finne frem til det man leter etter. I kategorien får du opplistet 16 produkter av gangen, alle sko fra de forskjellige butikkene som ble listet opp over. Under bildene av skoene kan du se hvilken butikk skoen kommer fra. Utover dette kan du også sortere søket ditt på størrelse, farge, pris, merke og materiale. Veldig kjekt om du f.eks er ut etter brune skinnsko.

Inne på produktsiden får du størrelsesguide, flere bilder i forskjellige vinkler, produktbeskrivelse og mulighet til å sjekke om produktet finnes i din nærmeste butikk.

Annen nyttig info
Skulle det vise seg at skoene du har bestilt ikke passer, skal det ikke være noe problem å returnere disse. Du har 14 dager på deg og såfremt skoene er like hele ved mottatt retur, vil du få pengene tilbake innen 30 dager. Hvis du synes 30 dager er urimelig, kan du jo bestille skoene med faktura. Viser det seg at de ikke passer, kan du returnere skoene og Skopunkten sletter fakturaen så snart returen er mottatt. Da betaler du altså først når du vet at du vil beholde skoene.

  • 14 dagers angrerett
  • 4-6 dagers leveringstid
  • Sender til hele Norge og Sverige
  • Betalingsmåter: Kort og faktura

Besøk Skopunkten

Har du erfaringer med nettbutikken Skopunkten.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar