Sprell.no

SprellOm Sprell.no
Sprell er en liten butikkjede med barneleker, barneutstyr og barneklær som ble etablert i 1995. I dag er det til sammen 6 butikker i Oslo og Bærum, pluss nettbutikken Sprell.no.

 

 

Besøk Sprell.no

Gründer og daglig leder, Hege, etablerte butikken fordi hun savnet gode og riktige leker til sine egne barn. I nettbutikken kan du lese at du kan finne leker fra din egen barndom, altså har hun satset på de gode gammeldagse lekene med god kvalitet som varer lenge.Sprell Nettbutikk

Nettbutikken er delt inn i 7 hovedkategorier: Kategorier, Tema, Barnefigurer, Merker, Alder, Salg og Nyheter. Du kan altså handle etter vanlige kategorier som Babyleker og Babyutstyr, Bøker og Lydbøker, Interiør og møbler eller velge tema hvis du er ut etter f.eks produkter til dåp, hagen eller på reisen. Er barnet ditt opptatt av en spesiell barne-tv figur, er det også mulighet å finne alle produktene som har med f.eks Pippi eller Mummi å gjøre. Sverger du til et merke? Da kan du sortere produktene på merker som Baghera, Djeco, Brio, Rice og Hjelm.

En kjekk funksjon er ønskelisten. Det er jo ikke alltid en får handlet alt man ønsker seg i en nettbutikk. Det kan være fint å plassere det man ikke har behov for riktig enda i ønskelisten, og gå tilbake og bestille det ved en senere anledning.

Annen nyttig info
Når du handler på Sprell.no er fraktprisen avhengig av hvor du ønsker å få pakken sendt. Fullstendig oversikt på prisene finner du i nettbutikken.

Produkter med høy vekt eller høyt volum vil få et tillegg i fraktprisen. Denne prisen oppgis inne på produktsidene på de produktene det gjelder.

Når du handler hos Sprell.no kan du spore pakken helt til den kommer frem til ditt postkotor/utleveringssted.

Sprell.no benytter seg av både Posten/Bring og MyPack som speditør. Hvilken speditør som skal frakte pakken din, bestemmer du selv i kassen. Prisen er også varierende her, og du kan se fullstendig prisoversikt i nettbutikken.

  • Varierende fraktpris
  • Betalingsmåter. Faktura, postoppkrav og kredittkort.
  • Leverer til hele Norge
  • 14 dagers angrerett
  • 2-4 dager leveringstid

Besøk Sprell.no

Har du erfaringer med nettbutikken Sprell.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar