Asos.com

asos.comAsos er en nettbutikk som selger moteklær og tilbehør for både menn og kvinner i alle prisklasser. Nettbutikken fører flere berømte merker og tilbyr over flere tusen ulike klesstiler. Asos ble grunnlagt i 2000 har siden da blitt en av nettets mest populære handlesteder for de som elsker kvalitets moteklær til svært gode priser. I tillegg til sitt eget merke har ASOS over 850 ulike klesmerker og tilbyr dessuten gratis frakt til Norge ved et minimums kjøp.

Besøk asos

Siste nytt innen moter og trender
Asos.com selger kvalitetsklær for menn og kvinner. Klessortimentet blir stadig fornyet med de nyeste kolleksjonene slik at du lett kan følge trender. Mange som besøker nettbutikken Asos.com liker også kjøpe sko, tilbehør og skjønnhetsprodukter. Og dermed får du alt du trenger for å lage et komplett antrekk.

Her finner du klær til alle anledninger, til både fest og hverdag. Dessuten kan du også kjøpe badetøy, solbriller, belter og sminke til rimelig priser. De har dessuten en spesiell kategori «Wedding» som har alt du trenger når du skal i et bryllup. Du finner mange berømte klesmerker her, inkludert Nike, New Look, Polo Ralph Lauren, Vans, og Abercrombie & Fitch.

Printscreen of the website asos.comCatwalk-videoer og trendguider
Asos.com er en unik nettbutikk som tilbyr en unik moteopplevelsen når du handler klær. Klærne blir presentert i et videoklipp med en modell som går ned en catwalk. Du får dermed se hvordan klærne sitter på kroppen og hvordan de ser ut fra ulike vinkler. Produktsidene er også detaljert med all info om stoffmateriale, struktur, mål på catwalk-modellen, og dessuten en størrelsesguide. Dersom du blar i Asos Magazine får du også gratis moteinspirasjon og under Asos Marketplace kan du også se de nyeste trendene.

Ekstra rabatt og salg
Asos.com har stadig salgskampanjer og tilbyr ekstra rabatt ved alle årstider. Dersom du er student kan du også få studentrabatt. Hvis du er interessert i en spesiell klesstil så anbefales det å besøke Asos Marketplace, her finner du avhengige klesbutikker med unike plagg til gode priser. Hos Asos.com kan du bruke både vanlige kortbetaling og e-lommebøker, men dersom du bruker sistnevnte f.eks. PayPal så går bestillingen enda raskere. Besøk Asos.com i dag, akkurat nå har de stort salg på en rekke klesprodukter!

Har du erfaringer med nettbutikken asos.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar!

Besøk asos

Legg igjen en Kommentar