ARK.no

ArkOm ARK.no
ARK Bokhandel AS består av hele 106 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør, ARK Direkte og nettbutikken ARK.no. De har også flere utsalgsteder på utvalgte flyplasser.

ARK er en moderne bokhandelkjede med fokus på kundenes behov. De elsker bøker og ønsker å formidle denne kjærligheten til folket. Du finner de bestselgende og mest aktuelle bøkene og et mangfold av inspirasjon, tips og ideer hos ARK.

Besøk ARK

På ARK.no finner du bøker i forskjellige formater, du kan lese bøker og få gode anbefalinger. De har i tillegg et godt utvalg av DVD-filmer, e-bøker og lydbøker.Ark nettbutikk

Alle bestillinger over 199 kr sendes fraktfritt til deg.

ARK Direkte er leverandør av lærebøker, skolebiblioteksbøker, pedagogiske konkretiseringsmateriell og andre læremidler.

ARK.no gir kvantumsrabatt ved kjøp av flere eksemplarer av samme tittel. Ta kontakt med kundesenteret deres vedrørende dette. Handler du på vegne av en skole eller et bibliotek kan du også ta kontakt med kundesenteret for å få en avtale.

Annen nyttig info
Norske bøker har leveringstid på cirka 3-10 virkedager, avhengig av om ARK har disse på lager. Inne på produktsidene står det opplyst om leveringstid av de enkelte bøkene. Bøker som sendes som B-post har 4-6 virkedager leveringstid. A-post har cirka 2 døgn leveringstid.

Fraktprisen avhenger av leveringsmåte. A-post koster 29 kr. Bestiller du bøker for over 499 kr og velger A-post, vil bøkene sendes kostnadsfritt til deg. B-post koster kun 19 kr. Bestiller du bøker for over 199 kr vil bøkene sendes fraktfritt til deg.

ARK sender også til utlandet mot et ekstra tillegg i prisen (150 kr innenfor Norden og 200 kr utenfor Norden).

Du kan få sendt ordren din til en alternativ adresse om du ønsker det, bare oppgi hva som er leveringsadresse i kassen.

  • 14 dagers angrerett
  • Leveringstid fra 2 døgn
  • Frak fra kun 19 kr (over 199 kr gir gratis frakt)
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk ARK

Har du erfaringer med nettbutikken ARK.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar