Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Helse & Kosthold / Pussmedbambus.no

Pussmedbambus.no

Pussmedbambus.noDet kastes mer enn 15 millioner plasttannbørste hvert år i Norge. Plast ikke er en del av naturens næringskjede og kan aldri brytes ned slik annet organisk materiale gjør. Det er her Puss med bambus kommer inn i bildet. Puss med bambus selger tannbørster av miljøvennlig bambus. Bambus er nedbrytbart og du kan faktisk grave ned håndtaket i hagen etter 3 måneders bruk.

Besøk Pussmedbambus.no

Nettbutikken har et flott design med frisk grønnfarge på elementer rundt omkring.

Det er lett å navigere, og øverst er hovedmenyen som tilbyr mer informasjon om tannbørsten, hvem som står bak nettsiden og artikler.

Nederst finner du linker som «min side», «kundeservice», «kjøpsvilkår» og lignende tilgjengelig. De er tilgjengelig uansett hvilken side du navigerer deg til.Pussmedbambus nettbutikk

For 198 kr i halvåret får du tilsendt 4 miljøvennlige tannbørster rett i postkassen. Årsaken til at det er akkurat 4 er at denne pakken er ment for et par som bytter ut tannbørstene hver 3. måned som er anbefalt av tannleger (pga. bakterieansamlinger).

Med medlemskap i Puss med bambus trenger du ikke å huske på å bestille nye tannbørster, når det har gått et halvt år vil du automatisk få tilsendt en ny pakke. Dermed blir du også påminnet og bytte tannbørste i rimelig tid. Du vil også kunne pause medlemskapet hvis det hoper seg opp og fortsette på et senere tidspunkt.

I kassen får du nyttig opplysninger om tannbørste og kjøpet du er i ferd med å gjennomføre. Alt du behøver å gjøre er å fylle navn, adresse og e-post i et skjema for å få tilsendt din første pakke.

Har du spørsmål om produktet eller medlemskapet kan du kontakte de via e-post eller på Facebooksiden deres.

Annen nyttig info

  • Ingen bindingstid
  • Frakt inkludert i prisen
  • Angrerett på første forsendelse
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Betaling via ePay hvor du kan betalte med Visa og Mastercard
  • Kundeservice via e-post, de svarer innen 24 timer

Har du erfaringer med nettbutikken Pussmedbambus.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Besøk Pussmedbambus.no

Legg igjen en Kommentar