Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bladebox.no

Bladebox.no

Bladebox logoBladebox
Bladebox.no er et nettbutikk som selger førsteklasses kvalitetsprodukter fra Dorco, Wilkinson, Sword og Gillette. Her kan du kjøpe blant annet barberblader til svært konkurransedyktige priser. Nettbutikken Bladebox.no tilbyr også abonnement på barberblader slik at du vil aldri gå tom for dem. Produktutvalget består av klassiske modeller som Gillette Venus og Mach3, og de aller nyeste premiumbladene Hydro5 og Gillette Flexball. Nettbutikken gir deg 100 % fornøyd garanti og god kjøpsbeskyttelse, i tillegg til svært rask leveringstid.

Besøk Bladebox

Barberutstyr for menn og kvinner
Bladebox.no har barberhøvler, barberblader og annet utstyr som etui for barberhøvler. I tillegg har de også et flott utvalg av tannbørstehoder for Oral-B og Phillips sine elektriske tannbørster, slik som Phillips Sonicare Sensitive og Oral-B 3D white.
Utvalget av tannbørstehoder inkluderer også de som er laget for barn, f.eks. Phillips Sonicare Kids. Dersom du abonnerer på barberblader så kan du få store rabatter. For menn kan du velge barberblader og høvler fra kjente merker som Gillette, og Dorco Pace. For kvinner selger nettbutikken Bladebox.no barberblader og høvler fra Venus og Wilkinson Sword.Skjermdump av nettbutikken Bladebox.no

Mulighet for abonnement og store rabatter
På produktsidene så får du valget om å abonnere på barberbladene, hvis du gjør dette kan du også velge intervallet for leveransen. Eller hvis du bare ønsker å bestille en gang, så velger du «engangskjøp». Produktsidene har også bilder av barberproduktene, og et nærbilde av selve barberbladet slik at du kan se hvordan bladene er utformet og kan lettere se forskjellen mellom de ulike barberbladene og høvlene fra de kjente merken Bladebox.no har, slik som Dorco Pace6 plus, Fusion ProGlide, Flexball SilverTouch og Wilkinson Sword Hydro 5. Produktsiden forteller også om varen er tilgjengelig på lager og klar for omgående levering.

100% fornøyd garanti
EBladebox.no sin 100% fornøyd garanti inkluderer gratis returfrakt, 10 dagers bytte, og dessuten levering inn 24 timer. Bladebox.no er dermed et av Norges raskeste selger av barberutstyr. I tillegg har nettbutikken Bladebox.no «Trygg e-handel» merket og har sikre, krypterte betalingsløsninger. Og de som ønsker kan også betale med faktura. De har også et svært effektiv kundeservice så ikke bli overrasket om du får svar i løpet av noen få timer.

Har du erfaringer med Bladebox.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Besøk Bladebox

Legg igjen en Kommentar