Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / CalanusHelse.no

CalanusHelse.no

CalanusHelseCalanus Helse er en norsk nettbutikk som selger kosttilskuddet Calanus Oil, som er olje fra det lille krepsedyret Raudåte. Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge. Calanus Helse har kontorer på Sortland og herfra sender de ut pakker til hele landet.

Besøk CalanusHelse

Øverst på nettsiden finner du hovedmenyen hvor du kan navigere deg til bestillingsskjema, kundehistorier, massevis av informasjon om oljen, om Calanus Helse og nyheter. Du finner også godt calanushelse-nettbutikkmed informasjon via menyknappen «kundeservice». Her kan du enten lese ofte stilte spørsmål eller ta kontakt via et kontaktskjema. Det er også oppgitt et telefonnr. til kundeservice. Greit om man ønsker å ha alternativer til kontaktskjema.

Nettbutikken har et stilrent design med røde elementer som går igjen. Dette røde er basert på de røde kapslene.

I stedet for en vanlig kasse man ofte finner i en nettbutikk, har Calanus Helse et bestillingsskjema som man fyller ut.

Når du har bestilt vil du få tilsendt en ordrebekreftelse automatisk på e-post. Dette er din ordrekvittering.

Alle prisene du ser på Calanushelse.no er oppgitt i norske kroner og er inklusive merverdiavgift. Det tilkommer ikke noe toll eller ekstra utgifter når du bestiller Calanus Oil, siden de har lager i Norge.

Nå har Calanushelse.no kampanje og du får halv pris og gratis frakt på de 2 første månedene.

Mer nyttig info


  • Fraktpris: 45 kr
  • Betalingsmetoder: kort eller faktura
  • 14 dagers angrerett
  • Ordinær reklamasjonsrett om noe skulle være feil

Har du valgt fakturabetaling, kan du velge om du ønsker å ha AvtaleGiro i nettbanken din.

Det er normalt ikke bindingstid på abonnement hos Calanushelse.no, men har du benyttet deg av et spesialtilbud, vil det tydelig være oppgitt om det er bindingstid eller ikke. Ønsker du å si opp et abonnement uten bindingstid, må du gjøre det 10 dager før du skal motta neste levering.

Har du spørsmål til abonnement eller produktet kan du ta kontakt med kundeservice på telefon, via e-post eller på Facebooksiden deres.

Har du erfaringer med nettbutikken Calanushelse.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Besøk CalanusHelse

Legg igjen en Kommentar