Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Lensstore.no

Lensstore.no

LensstoreLensstore.no er en av Nordens største linsebutikker på internett og de ble etablert på nett allerede i 2005. De selger de samme linsemerkene du finner hos optikeren, dermed vet du at du får produkter som er kontrollerte og av god kvalitet.

Besøk Lensstore

Deres visjon er å levere linser til svært lave priser i kombinasjon med god kundeservice og raske leveranser.

For å finne riktige linser i nettbutikken, bør du ha en resept eller ordinasjon fra en optiker med rikig informasjon om synet ditt. Når du har funnet den typen linser du ønsker, velger du styrken, basiskurven, diameter osv. Står du fast kan du enten kontakte de på telefon eller sjekke om du finner svar på en av deres kundeservicesider.Lensstore netbutikk

Inne på produktsiden får du informasjon om varen er på lager, hvor lang leveringstiden er og svært utfyllende produktinformasjon. Du vil også kunne lese vanlige spørsmål og svar om det aktuelle produktet.

Har du som veldig mange andre, for mye å tenke på, kan du bestille en såkalt «LinseAlarm». Du kan fylle inn e-postadressen din i nettbutikken og Lensstore.no vil varsle deg når det er på tide å bestille nye linser. Skulle du ha flere linser igjen, kan du utsette varselet.

Annen nyttig info
Lensstore.no oppretter en kundekunto for deg ved første bestilling. Dette for at det skal være enklere å se på din ordrehistorikk, samt forenkle fremtidige kjøp for deg.

85% av alle bestillinger sendes innen det har gått 24 timer. Alle forsendelser gjøres med Posten Norge og de sendes som a-post for raskest levering. Da vil pakken komme direkte i postkassen din. Det forutsetter at den ikke er for stor, da vil den bli sendt til ditt nærmeste postkontor.

De mest vanlige linsene er lagerførte og har en leveringstid på 2-3 dager. Bestiller du en vare som ikke er lagerført (linser med uvanlige styrker eller linser med brytningsfeil), er leveringstiden normalt 5-14 dager.

Du får gratis frakt om du handle for mer enn 900 kr i en og samme bestilling.

Ønsker du å returnere en vare er ikke det noe problem så lenge varen er uåpnet og uskadd i orginalforpakningen.

  • 45 kr i frakt
  • Fra 1-14 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: Kort og faktura
  • 14 dagers angrerett

Besøk Lensstore

Har du erfaringer med nettbutikken Lensstore.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar