Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Laredoute.no

Laredoute.no

LaredouteLa Redoute er opprinnelig en fransk motebutikk som ble etablert så tidlig som i 1873. Den ble åpnet av Jospeh Pollet og navnet er hentet fra gaten den var plassert i.

I 1922 gikk han inn i postordrebransjen med en kolleksjon som besto av strikkede ullplagg. Noen år senere kom den aller første katalogen ut, kun 16 sider lang, med 40 strikkede ullplagg.

I 1974 startet de som følge av en poststreik å ta i mot bestillinger via telefon. Dette ble klart en suksess og de lanserte i 1990 konseptet «Les Années Couture» som ga mannen i gata mulighet til å handle haute couture. I løpet av årene har kjente moteskapere som Jean Paul Gaultier, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld, Pace Rabanne og mange flere medvirket til denne kolleksjonen. Utover dette fører de også en god del kjente merkevarer.Laredoute.no

Laredoute.no har kundeservice både på telefon og e-post. Har du et enkelt spørsmål om f.eks størrelsen på et plagg, vil du kunne finne god informasjon om dette teamet i nettbutikken. Du finner også måletabeller hvor du kan dobbelsjekke hvilken størrelse du bør bestille om du er usikker.

Det skal ikke være noe problem for deg å returnere en vare. På nettsiden står det opplyst av det er både 14 og 30 dagers angrerett. Det er nok best å forholde seg til 14 dager for sikkerhets skyld. Eventuelt kan du ta kontakt med kundeservice om nettopp dette.

Nettbutikken har hovedmenyen øverst og er delt inn i naturlige kategorier. Her finner du klær og sko for hele familien samt tekstiler til hjemmet.

Annen nyttig info
Laredoute.no bruker Tollpost der de har dekning og Posten utover dette. Du vil motta en SMS når pakken din kan hentes på ditt utleveringssted.

Haster det å få varene, kan du velge ekspresslevering mot et tillegg i prisen og du vil få pakken din innen 48 timer.

Det følger alltid med en returseddel i pakken.

Du kan fylle ut returseddelen som følger med i pakken eller logge inn i nettbutikken å gjøre det der.

  • 5-9 dagers leveringstid
  • 14 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: kort, postoppkrav, faktura og konto

Besøk Laredoute

Har du erfaringer med nettbutikken Laredoute.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar