Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Erotikknett.no

Erotikknett.no

ErotikknettErotikknett.no ble etablert i 1999 og er en av Norges ledende erotiske nettbutikker. De har et enormt utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, erotiske filmer og sexy undertøy som vil glede både han og henne.

Besøk Erotikknett

Erotikknett.no er svært opptatt av diskresjon. De har full forståelse for at folk vil handle anonymt og alt de sender ut blir enten sendt i vanlige brune esker eller i Postens hvite boblekonvolutter. Ditt navn og din adresse brukes kun i forbindelse med pakken som skal sendes til deg. Du vil aldri bli kontaktet av noen tredje part og alle de ansatte hos Erotikknett er underlagt taushetsplikt.Erotikknett Nettbutikk

Avsenders navn kan ikke røpe at noe av innholdet er av erotisk karakter. Pakkene blir også pakket slik at det er umulig å gjette seg til hva den inneholder. Betaler du med kort vil ikke navnet Erotikknett fremkomme på kontoutskriften en gang.

I menyen har de delt opp varene sine i mange kategorier, slik at det skal være enkelt for kunden å finne frem. Inne på produktsiden får du masse nyttig informasjon om produktet. Alt fra type, lengde, materiale, lydnivå, om den er vanntett, hvem som har produsert varen med mye mer.

Har du spørsmål til Erotikknett, sender du bare de en e-post. De skriver selv at de er Norges raskeste på e-postsupport. Dette er selvsagt en stor fordel når man ikke vil ringe om et noen ganger litt pinlig tema.

Annen nyttig info
Alle pakker sendes med sporingsnr slik at du kan følge med fra deres lager frem til ditt nærmeste postkontor.

Du må ikke registrere deg som kunde når du fortar en bestilling. Dette velger du selv i bestillingsprosessen. Fordelen med å registrere seg er at man har ordrehistorikken å se tilbake på om det skulle bli behov for det ved f.eks en reklamasjon eller retur.

Alle varene er på lager og alle bestillinger mottatt før kl 14.00 blir sendt med posten samme dag. Det er fast fraktpris uansett hvor mye du handler for.

Erotikknett.no sender også varer til Svalbard mot 155 kr i frakt (Postens satser).

Ønsker du å sende retur skal ikke det være problematisk (varene må selvsagt være ubrukt og hele). Du må heller ikke ta kontakt med Erotikknett før du sender en retur. De setter uansett pris på om du legger ved en beskjed i sendingen med noen ord om hvorfor du returnerer varen(e).

  • 14 dagers angrerett
  • 89 kr i frakt
  • 3-5 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: kort, faktura og postoppkrav

Besøk Erotikknett

Har du erfaringer med nettbutikken Erotikknett.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar