Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Erotikk / Kondomeriet.no butikk og nettbutikk

Kondomeriet.no butikk og nettbutikk

KondomerietKondomeriet har helt siden 1989 solgt sexleketøy og erotikk i Norge. De er opptatt av å ta kundene sine alvorlig og gi god service. I dag har de 10 butikker, og sin egen nettbutikk, Kondomeriet.no og engrossalg.

 

Besøk Kondomeriet

Kondomeriet.no ønsker å formidle sin kunnskap på en frigjort og leken måte. Produkttekstene deres er bevis på nettopp dette. Her finner du som kunde ikke bare praktisk informasjon om de forskjellige produktene, men også veldig ofte inspirerende ord som setter fantasien i gang.Kondomeriet.no

Hele 40% av salget deres utgjør sexleketøy for damer. På en god andreplass ligger oljer og glidemidler, noe som snart er blitt dagligdags i alle norske hjem. Du finner også mange gøyale (og frekke) gaver i sortimentet til Kondomeriet, hva med f.eks en kondomhatt, et penislys eller pupp til ølboksen? Her tenker vi det er mye artig til en bursdag eller et utdrikningslag.

I 2006 ble forbudet mot erotiske filmer i Norge opphevet, og Kondomeriet tok inn et stort utvalg til glede for veldig mange. Du kan velge mellom filmer som egner seg best for alenetiden, eller filmer du kan se med kjæresten din.

Kondomeriet er aktiv både på Facebook og bloggen sin. Følg med så får du tilgang på kampanjer og gode tips til enhver tid.

Annet om Kondomeriet.no

Kondomeriets nettbutikk benytter seg av Posten til utsendelse av pakker. Du vil alltid få et sporingsnr slik at du kan følge pakken din hele veien fra deres lager til ditt nærmeste postkontor. Oppgir du mobilnr ditt ved bestilling, vil du få hentelappen på SMS. Da vil du raskere få beskjed om at pakken din har kommet frem.

Ønsker du å sende en vare i retur, skal ikke det være problematisk. Dette forutsatt at du returnerer innen det har gått 14 dager og at varen er ubrukt og hel naturligvis. Kondomeriet.no nevner at de alltid ønsker tilbakemelding fra kundene sine, så om du legger ved en lapp om hvorfor du ønsker å returnere varen, setter de stor pris på det.

  • 89 kr i frakt
  • 14 dagers angrerett
  • 3-5 dagers leveringstid
  • Helt anonym forsendelse
  • Alltid pakkesporing
  • Betalingsmåter: kort og postoppkrav

Besøk Kondomeriet

Har du erfaringer med nettbutikken Kondomeriet.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar