Tvshop.no

tvshopTvshop.no er en del av Guthy-Renker Europa som ble etablert i 1988. I løpet av årene har selskapet blitt en av verdens største direkte respons-tv med en omsetning på mer enn 1,3 milliarder.

Tvshop.no har et godt utvalg av fitness- og skjønnhetsprodukter og «gjør-det-selv-produkter». Veldig ofte leverer Tvshop.no produkter før de er tilgjengelige i butikkene.

Hovedkategoriene finner du på venstre side i nettbutikken. Her finner du alt fra treningsapparater, hudkremer til hårpleie og hold-inn klær. Øverst har du en meny med spørsmål og svar, kundeservice, hjelp og annen nyttig informasjon om bestillinger og Tvshop.no.Tvshop nettbutikk

Inne på produktsiden får du svært utfyllende informasjon. Her får du se flere bilder av produktet, gjerne i bruk, hvilke størrelser som er tilgjengelige, hvordan produktet fungerer og hva det er laget av. Flere av produktene har også en produktvideo tilknyttet. Har du flere spørsmål kan du kontakte kundeservice på telefon.

Er du usikker på hvordan du skal gjennomføre en bestilling hos Tvshop.no? Ingen problem. På siden «Hjelp» får du en svært detaljert beskrivelse av hvordan du kan handle hos dem. Svært nyttig for de som ikke har handlet i nettbutikk før.

Vær oppmerksom på at du blir abonnement når du bestiller utvalgte produkter, for eksempel ved bestilling av Proactiv hudkrem. De opplyser imidlertid at du kan si opp abonnementet når som helst.

Alle produkter du kjøper hos Tvshop.no har 1 års garanti.

Annen nyttig info
Du kan velge mellom å betale med kort eller faktura hos Tvshop.no. Velger du faktura kan du dessuten velge om du skal betale hele fakturaen eller delbetale den.

Ønsker du å returnere en vare du har bestilt, skal ikke det medføre problemer. Med i pakken skal det følge en detaljert beskrivelse av hvordan du kan sende returen. Vær oppmerksom på at returretten tapes om man bryter forseglingen på f.eks musikk, videoprodukter, kosmetikk og hygieneartikler. Tvshop.no anbefaler alle som ønsker å benytte seg av angreretten og ta kontakt med kundeservice før de sender returen. Returkostnadene må du selv stå for.

  • 30 dagers angrerett
  • 8-14 dagers leveringstid
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Har du erfaringen med nettbutikken Tvshop.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar