InkClub.com

IInkClubnkClub.com ble startet i år 2000 av to svensker som ønsket å selge blekkpatroner og lasertoner på postordre, via internett. Med årene har de vokst raskt, både i størrelse og sortiment. I dag selger de ikke bare blekk, men øvrig kontorrekvisita, iPhone-tilbehør, lyspærer og skopleie for å nevne noe.

Besøk InkClub

InkClub.com har også åpnet to nye butikker, nemlig dustClub.com hvor de fører støvsugerposer og batteryClub.com hvor de fører batterier av forskjellige slag.

Nettbutikken har lyse farger i bunnen og en frisk blåfarge som går gjennom. Hovedmenyen befinner seg øverst. Klikker du på en av hovedkategoriene, vil underkategoriene vise seg til venstre. Velg merke og du vil så få en rekke modeller å velge mellom. Når du har funnet din modell får du opp alle produkter som passer med din printer. Noen produktlinjer har en «i» knapp, som indikerer informasjon. Her kan du trykke og lese mer om det aktuelle produktet.InkClub nettbutikk

Leter du etter andre varer som f.eks minnekort eller hodetelefoner, vil du inne på hver produktside få se flere bilder og lese produkbeskrivelse. Her vil du også kunne se om varen er utsolgt eller om den har lengere leveringstid enn normalt.

Annen nyttig info
Det er 18 års aldersgrense for å legge inn bestilling hos InkClub.com, men du kan eventuelt få en foresatt til å legge inn bestillingen for deg.

Bestillinger inntil 2 kg sendes som brev. Veier bestillingen din over 2 kg sendes den som bedriftspakke, hvilket kan ta inntil en uke.

Handler du varer fra dustClub eller batteryClub i tillegg, får du gratis frakt.

Ønsker du å benytte deg av angreretten er ikke det noe problem. Varen må naturligvis være ubrukt og i orginalemballasje uten skader. Før du sender returen må du kontakte kundeservice for å få instrukser.

  • 30 dagers angrerett
  • 49 kr i frakt
  • 2-3 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: kort, faktura og PayPal

Besøk InkClub

Har du erfaringer med nettbutikken InkClub.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar