Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Gymgrossisten.com

Gymgrossisten.com

GymgrossistenGymgrossisten er en av Norges største nettbutikker innen trening og helse og er en del av Gymgrossisten.com som er Nordens største leverandør av kosttilskudd. I tillegg finner du treningsklær og treningsutstyr av høy kvalitet i nettbutikken. De startet å selge produkter på nett så tidlig som i 1998 og dette er i dag firmaets viktigste salgskanal.

Besøk Gymgrossisten

Gymgrossisten har blitt utnevnt som et av Sveriges mest framgangsrike firmaer og er et såkalt Gazelleforetak. De har i dag en ledende posisjon i sitt marked i hele Norden.

Gymgrossisten.com har en tøff nettbutikk med sort bakgrunn og knallgule detaljer, slik som sett i logoen deres.Gymgrossisten nettbutikk

Inne på en produktsiden får du utfyllende informasjon om produktet, du kan lese andres vurderinger, kommentarer og blogginnlegg om selve produktet. Her kan du også overvåke et produkt, f.eks hvis det er midlertidig utsolgt. Du vil da bli kontaktet når det kommer inn på lager igjen.

Siden kvinners og menns næringsbehov skiller seg fra hverandre, har de en egen kateogri med kosttilskudd for jenter. Her kan du finne det meste inne vitamintilskudd og produkter for jenter som vil forbedre formen, bygge kropp eller bare øke trivselen.

Annen nyttig info
Ønsker du å få varen levert til en annen adresse enn din hjemadresse er ikke det noe problem. Ved bestilling oppgir du bare den leveringsadressen du ønsker.

Velger du faktura som betalingsmåte, kan du velge å betale hele fakturaen eller delbetale den.

Gymgrossisten.com har lager i Norge, så du trenger ikke bekymre deg for ekstra avgifter som toll eller mva.

Har du behov for å kontakte Gymgrossisten.com, er de tilgjengelige både på e-post og telefon. Merk at kundeservice på telefon kun er tilgjengelige på hverdager mellom kl 09 og 15.

Gymgrossisten gir deg alltid gratis retur/bytte. Kontakt dem om du ønsker å bytte en vare, så sender de deg den nye varen med en returseddel samt ny, oppdatert faktura (om dette var din betalingsmåte).

Undertøy byttes ikke.

  • 3-5 dagers leveringstid
  • 14 dagers angrerett
  • 65 kr i frakt (fri frakt for bestillinger over 500 kr)
  • Gratis retur/bytte
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk Gymgrossisten

Har du erfaring med nettbutikken Gymgrossisten.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar