Stormberg.no

stormbergOm Stormberg
Stormberg ble etablert i 1998 med visjon om å lage sports- og turklær som skulle fungere godt, se bra ut og ha en overkommelig pris. Siden den gangen har de vokst stort og ekspandert med nettbutikk og rundt 200 butikker landet rundt. Den store økningen viser at nordmenn vil ha funksjonelle turklær til familievennlige priser.

 

Besøk Stormberg

Stormberg ønsker å gi turglede til alle, fra de som planlegger store ekspedisjoner til de små turene du tar med venner eller familien din.

Stormberg jobber aktivt for å redusere miljø- og klimabelastningen, de er samfunnsengasjerte og ønsker å inspirere andre virksomheter til å drive bærekraftig. De var den første sports- og tekstilgrossisten som ble tatt opp som medlem av Initativ for Etisk Handel. De har i tillegg opprettet en handlingsplan for Inkluderende Arbeidsliv og har i dag mange ansatte som av forskjellige grunner møter utfordringer i arbeidslivet, det være seg ufaglærte, straffedømte og tidligere rusmisbrukere.Stormberg Nettbutikk

Nettbutikken til Stormberg har et friskt design med svært lettvindt navigasjon. Du kan se alle deres produkter i vanlige kategorier eller etter hvilken type aktivitet du skal på.

«Glade turtips» er en nyttig informasjonsside med tips om hvordan du kan kle deg på tur, sikkerhetstips og en hel del vettregler som gjør turen tryggere for deg.

På «kundeservice» finner man svar på det meste man kan lure på i forbindelse med et kjøp. Du kan lese ofte stilte spørsmål, kjøpsbetingelser, informasjon om levering og frakt, bytting/returer og reklamasjon. I tillegg har de svært utfyllende informasjon om hvilke stoffer og materialer de bruker.

Annen nyttig info
For å handle hos Stormberg.no må du være 18 år, dette er fastsatt ved lov. Alle bestillinger over 800 kr er fraktfri. De leverer til hele Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Viser det seg at varen du har fått i posten ikke passer, skal det ikke være problematisk å få byttet denne.

  • Leveringstid 1-4 virkedager
  • Fraktpris 49 kr (over 800 kr fri frakt)
  • Betalingsmåter: Kort, PayPal og faktura.
  • Leverer til hele Norge

Besøk Stormberg

Har du erfaringer med Stormberg.no som du ønsker å dele med andre? Kommentér gjerne under.

En kommentar

  1. Skikkelig bra nettbutikk!

Legg igjen en Kommentar