Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bubbleroom.no

Bubbleroom.no

BubbleroomOm Bubbleroom.no
I 2005 ble Bubbleroom startet som en liten og eksklusiv nettbutikk med dyre merkeklær i Sverige. Med tiden har Bubbleroom videreutviklet seg til å bli en av Skandinavias største motebutikker på nett med eget livstilsmagasin, blogg og bloggportal og vintageavdeling. De håndterer om lag 1000 order i døgnet og de jobber intensivit med å forbedre sortimentet, nettbutikken og magasinet.

Besøk Bubbleroom

Hos Bubbleroom.no finner du moteklær for både han og henne i flere prisklasser. I menyen til venstre har de først listet opp sine siste nyheter, bestselgere, trender og populære klær. Lenger ned finner du de vanlige kategoriene som «Kjoler», «Skjørt», «Topper & T-skjorter» osv.

Selv om lageret er lokalisert i Sverige, slipper du som norsk kunde å måtte betale toll eller liknende avgifter. Prisene som er oppgitt i nettbutikken er de prisene som gjelder.Bubbleroom nettbutikk

Nettbutikken har et enkelt design og det er lett å navigere seg gjennom sidene.

Har du handlet hos Bubbleroom og ønsker å komme med tilbakemeldinger? Bubbleroom.no søker etter personer som ønsker å hjelpe til med å forbedre nettbutikken og servicen deres. Ved å melde deg på via linken «Synspunkter» øverst i nettbutikken, kan du bli den heldige vinneren av mange flotte premier.

Annen nyttig info
Har du spørsmål angående din bestilling, kan du kontakte Bubbleroom.no på e-post eller telefon.

Bestillingen din sendes fra deres lager innen 1-3 dager. Leveringen gjøres med Mypack og du vil motta både SMS og e-post når pakken din kan hentes på ditt nærmeste utleveringssted.

Ønsker du å returnere varene, må retur skje fra et Mypack utleveringssted. Det medfølger en forhåndsbetalt returfraktseddel i pakken som du kan benytte, men returen er ikke gratis. Kostnaden for returfrakten vil bli trukket fra før du får tilbakebetalt pengene dine.

Du kan dessverre ikke bytte varer du har kjøpt. Ønsker du en annen størrelse i et plagg, kan du først returnere den som ikke passet og så legge inn en ny bestilling i den størrelsen du ønsker. Dette er for å sikre at ikke den størrelsen du ønsker skal bli utsolgt før returen din kommer frem.

Bestiller du varer som er på fjernlager, vil leveringstiden ta noe lengere tid. Dette vil være spesifisert på hvert produkt.

  • Fra 39 kr i frakt
  • 3-9 dagers leveringstid
  • 14 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk Bubbleroom

Har du erfaringer med nettbutikken Bubbleroom.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar