Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Byttdekk.com

Byttdekk.com

byttdekkOm Byttdekk.com
Byttdekk.com er et heleid datterselskap av Bythjul Norden AB som ble startet i Sverige. De er ledende i Norden på dekk og felger via internett og de selger omlag 150 000 dekk og felger pr år.

 

Besøk Byttdekk

Byttdekk.com er ledende på salg av dekk i Norge og i 2012 fikk de plass på Dagens Næringslivs eksklusive Gasselleliste for sin gode økonomiske utvikling og drift. De er dessuten den eneste norske dekkforhandleren på nett som er godkjent av Trygg E-handel.

For å gjøre handleopplevelsen enkel for deg, har Byttdekk.com samlet data om de fleste kjøretøy og laget et søkefilter slik at du enkelt kan finne de produktene som passer til bilen din. I hurtigsøket på fremsiden av nettbutikken velger du bilmerke, modell, årsmodell og motormodell. Da vil de samle sammen dekk og felger som du kan velge mellom. Du kan selvsagt også søke på nøyaktig dekkbredde, profil, diameter og dekktype om du heller vil det.byttdekk nettbutikk

Byttdekk.com samarbeider med over 50 verksteder over hele Norge som kan montere dekkene og felgene for deg. Du velger selv om du vil få jobben gjort på et samarbeidende verktsted eller om du vil gjøre det selv.

Annen nyttig info
Byttdekk.com benytter DHL som speditør som kan levere hjem til deg frem til kl 17.00. Du mottar en SMS i forveien med mer detaljert leveringstidspunkt. Ønsker du å endre leveringstidspunktet er det speditøren du må ta kontakt med.

Noen varer er ikke lagerførte varer, slik at disse vil ha noe lengere leveringstid enn lagerførte varer. Dette opplyses det om på produktsidene. Du kan også kontakte kundeservice for å opplyst mer nøyaktig leveringstid.

Du kan også få dekkene levert til ditt nærmeste postkontor eller en annen adresse enn din egen. Dette opplyser du om i kjøpsprosessen.

  • 14 dagers angrerett
  • 5-7 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: faktura, delbetaling, kort og Paypal

Besøk Byttdekk

Har du erfaringer med nettbutikken Byttdekk.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar