Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / FotoKnudsen.no

FotoKnudsen.no

FotoKnudsenOm FotoKnudsen.no
FotoKnudsen.no er Norges største fotospesialist. Deres visjon er å hjelpe og inspirere kundene til å bevare og dele deres minner og opplevelser. Bedriften ble etablert i 1958 og har i over 50 års erfaring i bransjen.

 

Besøk FotoKnudsen

Som de fleste vet, så gikk butikkjeden FotoKnudsen konkurs i februar 2013. Men konkursen har ikke stoppet dem, den har bare ført til at de har omgjort driften til å være 100% nettdrevet. De lever i beste velgående på nett og driver fortsatt med det de brenner mest for, nemlig foto og fototjenester. FotoKnudsen er en av landets største leverandør av alle typer fotoprodukter og tjenester. De har også Norges eneste storlaboratorium for foto lokalisert i Bergen.FotoKnudsen Nettbutikk

I nettbutikken kan du bestille fremkalling av bildene dine, lage bordkort, invitasjoner, bursdagskort m.m. I tillegg kan du bestille produkter som kopper, krus, puter og klær med dine personlige bilder. Det er utmerkede gaver! Du kan også lage personlige fotoalbum og lagre bilder for fremtidig fremkalling på en såkalt minnekonto.

FotoKnudsen er opptatt av miljøet og produserer bilder uten utslipp av avløpsvann, noe som gjør de til en nullutslippsbedrift.

I tillegg til et vidt spekter av produkter og tjenester, tilbyr også FotoKnudsen.no tips og råd til deg som er fotoentusiast. Her kan du lese mer om blant annet hvordan du kan ta bedre bilder, scrapbooking, hvordan du bruker riktig lys ved fotografering og inspirasjon til konfirmasjonsbordet. En flott side for deg som bruker mye tid på foto.

Annen nyttig info
Jo flere bilder du bestiller til fremkalling, jo bedre pris kan FotoKnudsen tilby deg. Eksempelvis koster det 1,50 kr pr bilde om du bestiller opp mot 199 bilder. 200-299 bilder gir en enkeltpris på 0,99 kr.

Leveringstiden varierer, men for vanlig fremkalling vil det ta 6 dager pluss 2 dagers postgang. Dette varierer selvsagt om det er hellig dager eller noe annet unormalt som vil forsinke prosessen.

  • Frakt fra kr 109 kr
  • Fra 7 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk FotoKnudsen

Har du erfaringer med nettbutikken FotoKnudsen.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Save

Save

Legg igjen en Kommentar