Hjem / Merker / Adidas Originals

Adidas Originals

Se Adidas hos Nelly.com

Adidas Originals er et livsstilsmerke. Klær og sko fra merket bærer preg av design fra 70- og 80-tallet, kombinert med en sporty stil. Skaperne bak merket vil hente det beste fra urbane kulturer for å lage en ungdommelig stil. Trefoil logoen som representerer merket gjenkjent og anerkjent verden rundt.

Adidas

Foto fra Nelly.com

Adidas Originals er en sublinje under det verdenskjente merket Adidas. Adidas er Europas største produsent av sportssko og klær, og nest størst i hele verden. De tilbyr klær og sko for alle typer utøvere, både amatør og eliteutøvere. De har stort fokus på kunden, og arbeider konstant med å utvikle funksjonelle og effektive produkter.

Historien til merket går helt tilbake til 1920-tallet. Brødrene Adi og Rudolf Dassler dannet sammen en skofabrikk i Tyskland. De oppnådde fort suksess, og selskapet deres leverte sko til den tyske olympiatoppen i 1928 og 1932. Brødrene bestemte seg for å gå hver til sitt sendt på 1940-tallet, og i 1949 ble Adidas startet opp av Adi Dassler. I begynnelsen produserte merket bare sko. De revolusjonerene skruknottene på skoene til Adidas tok flere tyske medaljer i mesterskap. Skoene som gjorde at Vest-Tyskland vant sitt første fotball VM og de tre gullene Wilma Rudolph tok under OL i 1960, var signert Adidas. Kort tid etter lekene i 1960 startet Adidas produksjonen av sportsklær.

I dag består Adidas av to grupper: Adidas performance og Adidas originals. Det som skiller disse to gruppene, er at originals er mer et motemerke. Hensikten er å tilby kunder stilige livsstils produkter til uformell bruk. En skal kunne bruke klærne mens en jogger, men også på et utested. Det som gjør Adidas originals til et spesielt merke, er at det ligger en spesiell historie bak hvert produkt. Ulikt fra mange andre merker er ikke produktene bare designet, de er inspirert av klassiske Adidas produkter eller utøvere. Når en kunde kjøper et Adidas originals produkt, kjøper kunden over 40 år av Adidas arven.

 

Se Adidas hos Nelly.com

Legg igjen en Kommentar