Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Shop.Fedon.no

Shop.Fedon.no

Shop.Fedon.no er den anerkjente legen Fedon Lindbergs egen nettbuShop_Fedon_logotikk. Fedon Lindberg har i over 10 år inspirert og hjulpet mennesker å få et balansert kosthold og en sunnere livsstil. I nettbutikken kan du kjøpe hans egne matvarer og bøker i tillegg til koststilskudd og diverse utstyr til kjøkkenet som skal gjøre de sunne valgene enklere for deg.

Besøk Shop Fedon

Fedon Lindberg har en egen serie mat som heter Smartkarbo som består av lavglykemisk middelhavskost, også kalt Kost i balanse. I nettbutikken finner du blant annet kjeks, müsli, mellommåltider, brødmiks og pasta fra denne serien. For øvrig selger de også andre matvarer, f.eks vaffelmiks, sjokoladekake og knekkebrødmiks som er lavkarbo.

Lei av å tenke på hva du skal ha til middag? Ingen problem, du kan bestille Fedon Sunn & Klar. Dette er en 14 dagers meny som leveres frossen hjem til deg rett på døren. Du kan også velge å hente selv på faste utleveringssteder. For å hente selv koster det 140 kr. Vil du ha middagene levert rett hjem til deg, koster det 170 kr. Fedon Nettbutikk

Ønsker du å lese mer om denne type kost, kan du klikke deg videre til Fedon.no. Linken befinner seg øverst i nettbutikken. Her kan du lese om Fedon Lindberg, Fedon Smartkarbo mat, bestille time på en av hans klinikker og lese spørsmål og svar. Her er masse nyttig informasjon.

Nettbutkken er lett å navigere seg gjennom. Du har hovedmenyen øverst hvor du kan klikke på de forskjellige kategoriene. Du kan også velge å se alle produktene som er i nettbutikken.

Annen nyttig info
Uansett størrelse på bestillingen, koster frakten kr 99. Bestiller du varer for over 800 kr, blir det fraktfritt.

Matvarer har ingen returrett, men om det er noe galt med det du får tilsendt, tror ikke vi det er noe problem for deg å reklamere. Alt du trenger å gjøre er å kontakte de telefon, e-post eller på Facebooksiden deres.

Alle bestillinger blir sendt med Tollpost MyPack, men kan også sendes med Posten på forespørsel.

  • Det er ingen returrett på matvarer.
  • Leveringstid: 4-5 dager
  • 99 kr i frakt (gratis frakt over 800 kr)

Besøk Shop Fedon

Har du erfaringer med nettbutikken Shop.Fedon.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar