Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / ExtraOptical.no

ExtraOptical.no

ExtraOpticalExtraOptical.no er en av Europas ledende brillebutikker på nett som ble etablert i 2010. Nettbutikken finnes i 6 forskjellige land og de har hovedkontor i Trondheim.

Besøk ExtraOptical

Konseptet deres går ut på at du besøker en vanlig optiker og får sjekket synet ditt. Skulle det vise seg at du har behov for briller med styrke, kan du få utskrevet en såkalt brilleseddel. Du kan så bestille brillene selv på nettet, ofte til lavere pris. Kundeløftet til ExtraOptical.no er at de til enhver tid skal være billigst på briller med styrke i Norge. De ønsker at alle skal ha råd til kvalitets briller.

Er du usikker på hvordan du skal utføre en bestilling hos ExtraOptical.no, har de en svært nyttig instruksjon på deres kundeserviceside. Her er både video og tekstforklaring.ExtraOptical

Å kjøpe briller på nett kan være utfordrende, da vi ofte liker å prøve brillene før vi bestemmer oss. ExtraOptical har tatt dette i betrakning og laget beskrivelser av de forskjellige ansiktsformene og hvilke briller som passer best til ditt ansikt. Dessuten kan du prøve de forskjellige brillene i nettbutikken på forskjellige ansiktsformer.

ExtraOptical har et enormt utvalg av briller for både han, henne og barna. Vet du hva du vil ha, så kan du filtrere søket ditt for å gjøre shoppingen litt mer effektiv. Du kan eksempelvis velge damebriller med hel innfatning i sort som er laget av plast om du ønsker det. Svært enkelt og en sparer en hel masse tid på å sortere søket sitt.

Annen nyttig info
Leveringstiden avhenger litt av omfatning og glass, men normal leveringstid er 6-12 arbeidsdager.

Selv om brillene lages spesielt for deg, har du fortsatt 14 dagers angrerett hos ExtraOptical.no. Du kan til og med åpne pakken og prøve brillene, uten at angreretten tapes. Brillene må selvsagt returners i hel tilstand i orginalemballasjen sammen med en følgeseddel (som er med i pakken). Før du returnerer skal du alltid kontakte deres kundeservice, enten på telefon, chat eller e-post.

  • 14 dagers angrerett
  • 6-12 leveringstid
  • 79 kr i frakt (fraktfritt over 1000 kr)
  • Betalingsmåter: Kort, faktura og PayPal

Besøk ExtraOptical

Har du erfaringer med nettbutikken ExtraOptical som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar