Foto.com

Fotocom_logoFoto.com er en nettbutikk som spesialiserer seg på online digital fremkalling av bilder. De tilbyr også andre fotoprodukter, gaver, notatbøker og gratulasjonskort. Deres misjon er å gi kundene god tilgang på fotoprodukter og tjenester.

Besøk Foto.com

Har du aldri fremkalt bilder på nett før? Ingen problem. Det fungerer så enkelt som at du laster opp de ønskede bildene til en såkalt bildebank hos Foto.com. Disse bildene blir liggende i banken i 20 dager. Avbryter du bestillingen, kan du gjenoppta denne innen 20 dager uten å måtte laste opp alle bildene på nytt.

Hos Foto.com kan du lage fotobøker, kopper, musematter, vesker og puslespill med personlige bilder på. Mange fine gavetips! De har også en egen kategori med gaveideer hvor de gir gavetips til de forskjellige anledningene.

Holder du musepekeren over hovedkategoriene vil du også se hvilke tilbud de har i nettbutikken.Fotocom_nettbutikk

Når du er inne på en produktside får estimert produksjonstid, beregnet leveringstid og hvilken ekstrakostnader som gjelder. Du finner også en priskalkulator som kan gi ganske nøyaktig pris på f.eks en bestemt type fotobok.

Når du valgt et produkt som du ønsker å få et bilde på, trykker du på knappen «Bestill» og du vil bli tatt steg-for-steg gjennom hele prosessen. Enkelt og greit for alle.

Annen nyttig info
Du må ikke opprette brukerkonto når du handler hos Foto.com, men det anbefales da man kan gå tilbake å se på ordrehistorikken ved en senere anledning.

Foto.com sender til alle land i hele verden.

Bestillingen din sendes med B-post, den vil derfor ikke kunne spores.

På fremkalte bilder er det ikke vanlig angrerett som gjelder, men du kan selvsagt reklamere om noe er galt med bestillingen din. Du må sørge for å gjøre dette innen 14 dager etter at bestillingen er mottatt. Som regel ber de om at du sender de et bilde som beviser at noe er galt.

  • Leveringstiden varierer
  • Pengene-tilbake-garanti
  • Betalingsmåter: Kort, Paypal og bankoverføring

Besøk Foto.com

Har du erfaringer med nettbutikken Foto.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar