Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Gadgets / Prishelten.no

Prishelten.no

Prishelten.no er en norsk nettbutikk som ble startet av Oida AS i 2014. De har både kontor og lager i Bø i Vesterålen. I nettbutikken finner du blant annet artige gadgets, nyttige artikler til hjemmet og hagen, daffedresser, kigurumier, hundeutstyr og mobiltilbehør og alt dette til svært gunstige priser.

Besøk Prishelten.no

Prishelten er tilsynelatende en superhelt som troner øverst i nettbutikken. Det ser ut til at han er den som er ansvarlig for å holde prisene så lave som mulig.

Siden Prishelten har lager i Norge, behøver man ikke bekymre seg for ekstra kostnader når man bestiller. Alle priser som er oppgitt i nettbutikken er inklusive moms. Det er gratis frakt uansett hva og hvor mye du bestiller.

Når du har lagt varer i handlekurven og gjort deg ferdig, kan du gå direkte til kassen for å betale. Her finner du flere kjente betalingsmetoder og når man har fyllt ut personopplysninger er det bare å fullføre kjøpet. Etter bestillingen får du e-post med ordrebekreftelse og siden en e-post til når bestillingen din er pakket og sendt fra deres lager.

Nettbutikken er enkel og oversiktlig. Du kan navigere deg gjennom hovedkategoriene i menyen øverst. Produktene er fordelt i naturlige underkategorier og du kan dessuten filtrere søket ditt på størrelse og merke.

Annen nyttig info

På Prishelten.no kan du betale med kort, Klarna faktura, Klarna konto og PayPal. Det er faktisk ingen fakturagebyr på fakturaløsningen. De garanterer deg en trygg handel hvor dine personopplysninger blir ivaretatt. Bestillinger pakkes og sendes allerede dagen etter og leveringstiden er fra 1-4 virkedager. Frakten er gratis.

Prishelten.no har kundeservice både på e-post og på Facebook. Der svarer de på henvendelser hele uken. Bare å ta kontakt om man har spørsmål om bestillinger, leveringstid eller produkter.

Ønsker du å sende en vare i retur til Prishelten.no, er ikke det noe problem. Alt du behøver å gjøre er å laste ned angrerettskjemaet fra nettbutikken og legge ved returen. De har hele 90 dagers angrerett!

Besøk Prishelten.no

Har du erfaringer fra Prishelten.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar