Hjem / Merker / Black Secret

Black Secret

Black Secret

Foto fra Blacksecret.dk

Black Secret er et dansk klesmerke, som ble lansert høsten 2010 av grunnleggeren Micha Moreno og deler av hennes familie. Merket tilbyr varierte kolleksjoner til trendbevisste kvinner, til en overkommelig pris.

Black Secret ble det første danske merket som presenterte en full-konsept kolleksjon som inneholdt klær, vesker og sko, som sin aller første kolleksjon. Med et konsept om å lage en fullstendig garderobe, klarte merket å opprettholde stor suksess allerede første året i drift.

I dag er Black Secret et motemerke for damer. De lager klær, tilbehør og sko etter de forskjellige sesongenes tendenser og retninger. Signaturstilen til merket handler om ’’statment’’, men er fortsatt veldig rent. Utseende er feminint og edgy, og uttrykket er at kvinnen som bærer plagget, skal føle individualiteten plagget ble skapt i. Med en blanding av enkle og eksklusive stykker, ønsker merket å nå ut til alle slags kvinner over hele verden, både i alder og personlig stil.

Det store utvalget av klær fra Black Secret inkluderer gensere, topper, kjoler og bukser. Det er ikke spart på detaljer, mønstrer eller de nydelige farger. Plaggene blir laget av materialer som er enkle å vaske, slik at de ser like fine ut som da de ble kjøpt.

Black Secret streber etter å være mer enn bare et merke. De ønsker å være en motebedrift, med en helt egen personlig design. Visjonen til merket er å lage et komplett walk-in-closet for hver enkelt kvinne, uansett hvilken alder og plass i livet hun er i. De har lager alt fra fine kjoler til den perfekte hverdags vesken. Uansett om du vil se avslappet og kul ut på jobb, eller stilig og selvsikker ut på date, har Black Secret noe for en hver anledning.

 

Legg igjen en Kommentar