Pixmania.no

Pixmania_logoPixmania er en av verdens største nettbutikker. Virksomheten er opprinnelig fransk og ble grunnlagt i 2000. Hovedkvarteret ligger i Paris og har over 1400 ansatte. I dag opererer den i mer enn 26 europeiske land.

Besøk Pixmania

Pixmania.no er en nettbutikk som selger datakomponenter, småelektronikk, lyd og bildekomponenter, og forbrukselektronikk. Varene blir solgt til konkurransedyktige priser. Produktene i nettbutikken blir godt beskrevet med spesifikasjoner og informasjon for bruk. Ettersom mange av varene blir også produsert for det franske markedet, så kommer også enkelte produkter i fransk versjon, f.eks. datamaskiner. I produktbeskrivelsen finner du spesifikasjoner og dimensjoner for produktene. Pixmania_nettbutikkPrisene er inkludert moms, og i tillegg får du vite miljøavgiften på produktet.

Dessuten får du også vite hvilke tjenester som inkluderes i kjøpet av et produkt, f.eks. pixmania garantien. Videre får du vite i produktbeskrivelsen hvilke valg andre kunder ved samme produkt. Det står også om varen er på lager eller ikke. Pixmania har også en detaljert kjøpsguiden som veileder deg i kjøpet av ulike elektroniske varer.

Annen nyttig info
Kjøp av varer på pixmania.no er trygt og sikker, ettersom personlige opplysninger blir kryptert via SSL-teknologi. Levering fra pixmania er raskt og det tilbys ulike leveringsmåter. Varene leveres i hele Norge, unntatt til Svalbard. Leveringsmåtene er rask levering med gjennomsnitt 4-7 virkedager, ekspresslevering (innen 24 – 48 timer) for Oslo og omliggende områder, mens andre steder kan det ta lengre tid, og økonomisk levering som kan ta opptil 10 dager. Da blir pakken levert direkte med posten.

Betalingen med bankkortet gjøres på nettsidens bankserver som garanterer et sikkert område. Krypteringen av personlige opplysningene blir gjort av SSL-teknologien (Secure Sockets Layer), som garanterer beskyttelsen av dataene. Betaling med bankkortet er den enkleste og raskeste måten, men i tillegg finnes det andre betalingsmetoder. Dersom du vil bestille eller lurer på noe angående din bestilling så er kundestøtten åpent fra mandag til fredag kl.10 til kl.18.

Pixmania.no tilbyr også ettersalgservice. Denne tjeneste går ut på at du kan nyte ett års garanti av Pixmania. Videre får du også tilbud om garantiforlengelser.

Besøk Pixmania

Har du erfaringer med nettbutikken Pixmania.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her under.

Legg igjen en Kommentar