Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / M-R / RapunzelofSweden.no

RapunzelofSweden.no

Rapunzelofsweden_logoRapunzelofSweden.no er en nettbutikk basert i Sverige som fører Rapunzel hårprodukter, slik som extensions, hårdeler clip-in, parykk og hårpynt. Varene går under varemerket Rapunzel.

Besøk Rapunzel of Sweden

Firmaet ble startet av Ida Backlund og virksomheten har vunnet flere priser, inkludert Beautiful Business Award, Svensk næringslivprisen, Svensk distanshandelpris for beste nettbutikk. Firmaet er hovedsaklig nettbasert og holder til i Umeå som ligger i nord-Sverige.

Rapunzel of Sweden.no tilbyr god kvalitet, bredt sortiment, rimelige priser og raske leveranser. Etter at Rapunzel ble etablert har den vokst seg raskt stor og har blitt i dag en gjenkjent og internasjonal forretning innen hår og skjønnhet. Omtrent 40 ansatte jobber i firmaet og kundene deres kommer fra hele verden, per dags dato har de kunder i mer enn 36 land.

Nettbutikken Rapunzelofsweden.no fører Rapunzel produkter, som er et svensk varemerke for hårforlengelse, løshår og tilhørende produkter. Utvalget i nettbutikken og inkluderer ulike typer hår, farger, og ulike måter for å feste løshår og hårforlengelser. Nettbutikken drives av et lag med spesialister innenfor hårforlengelse.Rapunzelofsweden_nettbutikk

På nettbutikken finner du et godt utvalg av Rapunzel produkter. Rapunzelofsweden.no har i tillegg til sine produkter flere lenker til videoer og bilder av kjendiser og kunder som har benyttet deres produkter. Du kan også se før – og etter- bilder av kunder som har brukt nettbutikkens produkter. På nettsidens inspirasjon & fakta side kan du få råd om hårpleie og valg av Rapunzel produkter. Nettsiden har også et eget magasin hvor redaktøren svarer på spørsmål angående bruken av Rapunzel produkter.

Rapunzelofsweden.no holder seg også oppdatert på sosiale medier. Du kan enkelt følge med på nettbutikkens nye produkter og kampanjer ved å følge den på Youtube, Twitter, Facebook, og Instagram.

Annen nyttig info
Rapunzelofsweden.no tilbyr flere betalingsmetoder, blant annet forskuddsbetaling, betaling via PayPal og kredittkort. Betaling er trygt og sikkert, og man har dessuten mulighet for delbetaling. Nettbutikken tar ingen ekstra avgifter og garanterer at ingen personlige opplysninger blir lagret.

Besøk Rapunzel of Sweden

Har du erfaringer med nettbutikken RapunzelofSweden.no som du ønsker  å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar