Photobox.com

Photobox.comDigitale bilder har en tendens til å bli glemt på en datamaskin. En vakker dag i år 2000 satt et ektepar og snakket sammen om at de ville vise bildene av barna sine til sine foreldre, og ikke la de ligge skjult på en PC. For å gjøre historien kort, førte denne lille samtalen til grunnleggingen av Photobox.com.

Besøk Photobox

Photobox tilbyr i tillegg til fremkalling av dine digitale bilder, sikker lagring av bilder, delingsmuligheter og produkter du kan personalisere med dine egne bilder.Photobox nettbutikk

I dag finner du Photobox i hele 19 forskjellige land og de har svimlende 30 millioner brukere. De har kontorer og produksjonslokaler i blant annet Paris og London.

Deres ambisjoner er å tilby innovative produkter og tjenester, samtidig som de fokuserer på kvalitet til konkurransedyktige priser. De prøver å ta vare på miljøet, derfor resirkulerer de avfallet sitt i tillegg til at de utelukkende bruker giftfrie produkter.

Et av deres store satsninger er fotobøker. Dette begynte de med i 2006 og de fort populære blant kundene. De har mange forskjellige formater, temaer, design og omslag.

Nettbutikken er lys, og er lett å navigere seg via hovedmenyen som befinner seg øverst. Her kan du bla deg gjennom hovedkategorier som fotobok, fotokalender, fremkalling, veggdekorasjon, mm. Holder du musepekeren over et menyvalg får du flere underkategorier, som gjør at det er lettere å finne produkter man søker etter.

Over menyen får du lett tilgang til brukerkonto, kundeservice, bildeoverføring og tilbud.

Annen nyttig info
Har du spørsmål til Photobox kan du ta kontakt med dem på e-post eller telefon. De har slått sammen den norske og svenske kundeservicen, så du må belage deg på å snakke med en svenske. Men har du problemer med å forstå svensk, kan du be om å få det på engelsk.

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusive merverdiavgift, så du trenger ikke bekryme deg for toll eller noen slike avgifter.

Photobox leverer de ferdigstilte produktene forløpende. De

  • Frakt fra 59 kr, men avhenger av størrelsen på bestillingen din
  • Produksjonstiden varier av hva du skal bestille
  • Leveringstiden er 4-5 dager med Posten
  • Betalingsmetoder: kort og PayPal
  • Du kan logge inn på kundekonto med din Facebookkonto
  • Du kan laste opp bilder via blant annet Facebook, Instagram, Dropbox, Google+ og Flickr.

Full oversikt over fraktkostnad og leveringstid finner du i nettbutikken.

Har du erfaringer med nettbutikken Photobox.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Besøk Photobox

Legg igjen en Kommentar