Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Euroflorist.no

Euroflorist.no

EurofloristOm Euroflorist.no
Euroflorist ble etablert i 1982 i Sverige under navnet Svensk Blomsterförmedling. Bare to år senere begynte de å sende ut blomsterhilsner til hele verden, da de ble representant for Teleflor International. Foretaket vokste seg raskt større og i 1988 ble den norske avdelingen etablert. I 1990 ble navnet skiftet til Euroflorist.

Besøk Euroflorist

Allerede i 1995 ble den første nettbutikken åpnet og de var først ute med blomsterbestilling på nett.

I 2007 feiret Euroflorist 25 års jubileum sammen med sine 1500 florister fordelt over hele Europa. I dag har Euroflorist Europas største nettverk av profesjonelle florister som hjelper deg å sende blomster hvor som helst, når som helst.Euroflorist Nettbutikk

Alle blomster og dekorasjoner er laget av en lokal florist. Sortimentet vil derfor også variere, i tillegg til at varer som dette også er sesongbetont. Kan ikke din lokale florist levere en bestemt type blomst, vil de gjøre sitt ytterste for å finne et godt alternativ.

I nettbutikken kan du enkelt finne frem til de mest passende blomstene ved å navigere deg gjennom de ulike begivenhetene. Det være seg bryllup, bursdag, romantikk, kondolanse mm. På de enkelte produktsidene kan du også se hvilket tilbehør som passer sammen.

Annen nyttig info
Du må være 18 år eller ha tillatelse fra foreldre/foresatte for å handle hos Euroflorist.no.

Euroflorist.no leverer blomster de fleste land og alle bestillinger blir behanbdlet i kontortid. Ordrer innenfor Europa kan leveres samme dag, forutsett at du bestiller før kl 11.00.

Tidspunkt for levering varierer fra budfirma til budfirma. Normal leveringstid er mellom kl 08.00 og 21.00 på ukedager og 09.00 og 16.00 på lørdager.

Skal du bestille en stor oppsats, f.eks en bårebukett, bør denne bestilles minst tre dager på forhånd.

For å få betale med faktura, vil Euroflorist.no foreta en kredittsjekk av deg.

Alle priser i nettbutikken er inklusive moms, den prisen som er oppgitt i nettbutikken er den du skal forholde deg til.

  • 125 kr i leveringskostnad
  • Sender over hele verden
  • Leveringstid fra 0-3 dager
  • Betalingsmåter: kort, PayPal og faktura

Besøk Euroflorist

Har du erfaringer med nettbutikken Euroflorist.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar