Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Getinspired.no

Getinspired.no

GetinspiredOm Getinspired.no
Getinspired.no er en norsk nettbutikk for treningsglade jenter og damer. Selskapet ble etablert i 2009 og har lager og kontor i Trondheim. De ønsker å tilby et moteriktig og aktuelt utvalg av treningstøy til jenter som liker å se freshe ut og føle seg bra, selv på trening.

Besøk Getinspired.no

Hos Getinspired.no får du kjøpt kjente merkevarer som Casall, Craft, Asics, Kari Traa, Hummel m.fl. Dette er alle merker som er kjente og på denne måten vet du at det du bestiller er av en viss kvalitet.

Nettbutikken har friske farger og det er helt tydelig at de satser på jenter. Lilla mot det hvite gir en fin kontrast og det oppleves som friskt og rent.

Getinspired.no er raske på levering. Legger du inn bestilling før kl 12.00, vil sannsynligvis bestillingen sendes samme dag og du vil få pakken innen få dager.

Getinspired Nettbutikk

Har du en treningsblogg (og er over 18 år), kan du bli sponset med produkter/treningsklær av Getinspired.no. Les mer om dette på deres nettside.

Getinspired.no har utviklet en egen treningsdagbok. Et flott verktøyet for deg som ønsker å lykkes med egentreningen. I nettbutikken kan du se eksempler på denne treningsdagboken i bruk. Svært inspirerende!

Så hvem har sagt at man må trene i den kjipe, utvaske joggebuksa og den slitte t-skjorta? Kjøper du riktig treningstøy vil du ikke bare se bedre ut, du vil også føle deg mye bedre.

Annen nyttig info
Alle som handler hos Getinspired.no må være fyllt 18 år. Er du under 18 år, kan du få en foresatt til å gjøre bestillingen for deg.

Velger du A-post som fraktmetode, gir dette gratis frakt. Ønsker du å få tilsendt pakken som servicepakke (som gjør at du kan spore pakken) gjelder Postens egne satser. Du vil kunne se prisen på servicepakke i kassen.

Returer skal ikke være problematisk. De har svært utfyllende informasjon om retur/angrett i nettbutikken, noe som forenkler hele prosessen for kunden.

  • 14 dagers angrerett
  • A-post gir gratis frakt
  • 1-2 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk Getinspired.no

Har du erfaringer med nettbutikken Getinspired.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar